Результат проти всіх. Арсенал – Карпати

19:05, 01 грудня 2018

У 17-му турі чемпіонату України Арсенал та Карпати прагнули здобути дорогоцінні очки. Львів’янам це дало б можливість ближче підібратися до першої шістки турнірної таблиці, а киянам – надію на підйом із зони вильоту.

Джерело – ФК Карпати

З перших хвилин матчу ініціативу захопили Карпати. Футболісти Арсенала багато втрачали м’яч на своїй частині поля, чим давали привід львів’янам активно йти в атаку.

У першій половині тайму команди обмінялися лише кількома дальніми пострілами – все у руки голкіперів. Несподівано на 23-й хвилині гол організували Федецький і Папа Гуйє. Щоправда, у свої ворота. Федецького обікрав Дубінчак і прострілив у воротарський майданчик, а Гуйє зрізав м’яч у свої ворота.

Карпати могли швидко відігратися, але Гуцуляк не використав дуже класний шанс, вискочивши один на один із воротарем киян. Сітало вчасно вийшов з воріт і не дав пробити футболісту гостей. Усі намагання львів’ян відігратися у першому таймі так і залишилися порожніми намаганнями.

Трішки щастя привалило Карпатам на 73-й хвилині. Ді Франко після розрізної передачі Карраскаля увірвався до штрафного майданчика киян і заробив пенальті. Гуцуляк впевнено переграв Сітала із позначки – 1:1.

Останні хвилини матчу назвати футболом важко. Арсеналу не вистачало майстерності у побудові хороших атак, а Карпати почали переправляти м’яч до штрафного майданчика суперників довгими верховими передачами. Конструктиву у діях обох команд майже не було. Тож, нічия, котра за великим рахунком підкосила обидві команди.

Читайте також