Результати ЛЧ: Новий рекорд Мессі, Мертенс обходить Марадону, Голанд продовжує набивати ціну

22:58, 23 жовтня 2019

Другий ігровий день третього туру Ліги Чемпіонів виявився дуже цікавим.

Черговий небуденний рекорд Мессі

Барселона відкрила рахунок у гостьовому матчі зі Славією вже на 3 хвилині зустрічі зусиллями Мессі. Нападник каталонців перетворив на гол класний пас від Артура. Цей гол став рекордним, адже Мессі відзначається у 15 розіграшах Ліги Чемпіонів поспіль. Історичне досягнення:

Домашня перемога Інтера

Найцікавіший за вивіскою матч пройшов у Мілані, де місцевий Інтер приймав дортмундську Боруссію. Лаутаро Мартінес після класного пасу від Де Врея за спину захисника Боруссії з близької відстані переграв голкіпера німецької команди Бюркі – 1:0.

Дортмундці могли відігратися перед свистком на перерву, але Самір Ханданович врятував Інтер після удару Джайдена Санчо.

Саме голкіпер міланців став найпомітнішою фігурою матчу і у другому таймі. Після удару Брандта і рикошету від Де Врея словенець продемонстрував дива реакції і відбив м’яч.

Міг зняти всі питання щодо переможця матчу Лаутаро Мартінес, але з пенальті переграти голкіпера Боруссії аргентинцю не вдалося – сейв Бюркі.

Боруссія спробувала піти великими силами в атаку і поплатилася. Брозович вивів Кандреву віч-на-віч з Бюркі і італієць легко переграв свого опонента – 2:0

Голанд забиває, Зальцбург програє

Продовжує дивувати своєю результативністю Ерлінг Голанд, який забив свій черговий м’яч у цьому розіграші Ліги Чемпіонів.

Норвезький нападник Зальцбурга спочатку забив з гри у ворота Наполі, але арбітр гол скасував через офсайд. А згодом 19-річному футболісту довірили пробити пенальті – ідеальне виконання.

Photo by Andreas Schaad/Bongarts/Getty Images

У другому таймі нападник забив ще раз, вже з гри і без офсайду після передачі від Юнузовича.

Вболівальники Зальцбурга раділи лише індивідуальним успіхам свого гравця, адже Голанд забивав поміж результативних дій Мертенса. Зірка Наполі відзначився двома голами і асистом на Інсіньє. 3:2 – виїзна перемога хлопців Анчелотті.

Вже 6 голів на рахунку рекордсмена молодіжного Чемпіонату Світу, але підсумкова поразка Зальбурга від Наполі.

Результати всіх матчів дня:

Аякс 0:1 Челсі

Лілль 1:1 Валенсія

Славія 1:2 Барселона

Інтер 2:0 Боруссія Дортмунд

Зальцбург 2:3 Наполі

Генк 1:4 Ліверпуль

Бенфіка 2:1 Ліон

Лейпциг 2:1 Зеніт

Читайте також