Результати матчів 1/8 Ліги Європи: Динамо Загреб шокує Тоттенгем, Манчестер б’є Мілан, а Славія кривдить Рейнджерс Джеррарда

00:35, 19 березня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Гучна сенсація у Хорватії!!!

Загребське Динамо створило щось неймовірне, перегравши вдома Тоттенгем. Хорвати поступилися у першому матчі в Лондоні з рахунком 0:2, тому Жозе Моурінью з впевненістю у своїй команді приїхав до Загреба.

У Тоттенгема не було Сона, але Кейн, Бейл та інші зірки брали участь у матчі, де феєрію влаштував нападник загребців Оршич. Форвард Динамо оформив хет-трик, забивши двічі після першої перерви (на 62 і 83 хвилинах) в основний час і добивши лондонців м’ячем вже у другому екстртаймі на 106 хвилині – 3:0! 

Photo by Jurij Kodrun/Getty Images

Ще одна сенсація (все ж після нічиєї у Чехії фаворитом проститояння називали команду Джеррарда) сталася у Шотландії. Знайома українським вболівальникам Славія (екссуперник Динамо, за який виступає українець Качараба) у гостях приголомшила Рейнджерс. Голи Олаїнки і Станчу залишили шотландців ні з чим (господарі Айброкса розродилися лише двома вилученнями, а не голами) – 2:0! 

Мілан після непоганого результату в Англії вдома мінімально поступився Ман Юнайтед. Сульшер переміг завдяки єдиній заміні, адже Поль Погба, який вийшов на поле у другому таймі, відзначився вже через 3 хвилини – 1:0.

Результати всіх матчів 1/8 фіналу:

Арсенал 0:1 (3:2 за сумою двох матчів) Олімпіакос

Динамо Загреб 3:0 (3:2) Тоттенгем

Мольде 2:1 (2:3) Гранада

Шахтар 1:2 (1:5) Рома

Вільярреал 2:0 (4:0) Динамо 

Мілан 0:1 (1:2) Манчестер Юнайтед 

Рейнджерс 0:2 (1:3) Славія

Янг Бойз 0:2 (0:5) Аякс

Читайте також: Мбаппе і Голанд їм не потрібні! Ман Сіті готує 100 мільйонів за улюбленця Гвардіоли

Читайте також