Результати матчів Ліги чемпіонів. Шериф Вернидуба перемагає Реал! Мессі забиває – ПСЖ долає Ман Сіті. ВІДЕО

22:59, 28 вересня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Казковий матч у Мадриді

Юрій Вернидуб продовжує підкорювати футбольну Європу

Шериф українського фахівця у Мадриді сенсаційно переміг місцевий Реал. Молдовський клуб вийшов вперед у рахунку в першому таймі завдяки голу Яхшибоєва – 0:1.

Loading...

Після перерви команда Анчелотті рахунок зрівняли завдяки ВАРу. Вінісіуса взяли у коробочку у штрафному майданчику Шерифа, і арбітр після відеоперегляду призначив пенальті. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Бензема – 1:1.

Loading...

Здавалося, Реал дотисне недосвідчених гостей, але Шериф ще раз сказав своє слово. Себастьян Тілль на 89 хвилині матчу шаленим ударом в дев’ятку воріт Куртуа поставив королівський клуб на коліна – 1:2!

Loading...

Центральний поєдинок ігрового дня за вивіскою зіграли в Парижі, де в галактичному матчі зірок місцевий ПСЖ приймав Манчестер Сіті.

Господарі забили перший м’яч у зустрічі вже на 8 хвилині. Ідрісса Гує з меж штрафного майданчика англійців поцілив точно у дев’ятку воріт Едерсона – 1:0.

Loading...

Підопічні Гвардіоли до перерви створили декілька небезпечних епізодів біля воріт Доннарумми, але один має потрапити до усіх хіт-парадів курйозів. Де Брюйне зовнішньою стороною стопи навісив на Стерлінга, англієць ударом головою поцілив м’ячем у поперечку воріт парижан. Першим на добиванні опинився Бернарду Сілва, якому треба було поцілити у порожні ворота господарів. Але португалець ударом в дотик пробив у… поперечку воріт Доннарумми.

Після перерви команда Гвардіоли спробувала зрівняти рахунок, але, змарнувавши декілька нагод, гості пропустили вдруге. На 74 хвилині Мессі обігрався з Мбаппе і після скидання від француза пробив точно під поперечку воріт Едерсона – 2:0.

Loading...

Результати і огляди решти матчів ігрового дня:

Група А:

ПСЖ 2:0 Манчестер Сіті

Loading...

Лейпциг 1:2 Брюгге

Loading...

Група B:

Порту 1:5 Ліверпуль

Loading...

 

Мілан 1:2 Атлетико

Loading...

Група C:

Аякс 2:0 Бешикташ

Loading...

Боруссія Дортмунд 1:0 Спортинг

Loading...

Група D:

Шахтар 0:0 Інтер

Loading...

Реал 1:2 Шериф

Loading...

Читайте також: Тренер Баварії назвав сильні сторони Динамо та окремо виділив одного гравця

Читайте також