Результати матчів Ліги чемпіонів. Ман Сіті з Зінченком перемагає ПСЖ, а Шериф Вернидуба виходить у Лігу Європи. ВІДЕО

00:02, 25 листопада 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Черговий ігровий день у Лізі чемпіонів подарував чимало голів та сенсацій.

Один із найгарячіших матчів цього вечора відбувся в Манчестері, де Сіті приймав ПСЖ.  У стартовому складі містян у цій зустрічі з’явився Олександр Зінченко. Примітно, що цього разу українець вийшов на позиції півзахисника, а не лівого оборонця. Українець відіграв у цій зустрічі 54 хвилини.

Уже на 5-й хвилині зустрічі команда Гвардіоли ледь не повела у рахунку. Після подачі з кутового Родрі завдав чудового удару головою – лише Кімпембе врятував ПСЖ. Захисник парижан фактично з лінії воріт виніс м’яч. Та на цьому атака не завершилася. М’яч відскочив до Мареза, який стріляв у ближню дев’ятку, але тут чудовий сейв до свого активу заніс Навас.

На 33-й нагоді супернагоду зманував Гюндоган. Капітан Ман Сіті з одинадцяти метрів розстрілював ворота ПСЖ, але влучив у стійку. У цей момент за голову взявся не лише Хосеп Гвардіола, але й, мабуть, усі фани Сіті.

Протягом першого тайму ПСЖ не запам’ятався якимось небезпечним моментом, але вже на старті другої половини зустрічі парижани забили. Мессі обігрався з партнером по команді, увійшов до штрафного майданчика і прострілив на дальню стійку. М’яч рикошетом від Вокера прилетів до Мбаппе, якого ніхто не накривав. Нападник обробив м’яч і другим дотиком пробив поміж ніг Едерсону – 0:1.

Loading...

Доволі швидко Манчестер Сіті відігрався. Сталося це на 63-й хвилині. Родрі зробив закидання до штрафного майданчика на дальню стійку, куди вбігав Вокер. Правий захисник в дотик прострілив до воротарської зони, де Стерлінг перевів м'яч у кут воріт – 1:1.

Loading...

Згодом Ман Сіті зумів вийти вперед. Після подачі з флангу Берналду Сілва, який розташувався на дальній стійці, скинув під удар Жезусу (вийшов на заміну замість Зінченка на 54-й хвилині). Бразильський гравець майже з лінії воротарського майданчика зряче пробив у кут воріт – 2:1.

Loading...

Сіті набирає 12 очок і виходить з першого місця до раунду плей-оф. ПСЖ стає другим із 8-ма пунктами.

Результати усіх матчів ігрового дня:

Група А

Манчестер Сіті 2:1 ПСЖ

Loading...

Брюгге 0:5 Лейпциг

Едуард Соболь пропускав цей поєдинок через хворобу.

Loading...

Група B

Атлетико Мадрид 0:1 Мілан

Loading...

Ліверпуль 2:0 Порту

Loading...

Група С

Бешикташ 1:2 Аякс

Loading...


Турецький клуб доволі неочікувано виграв перший тайм з рахунком 1:0. Утім, у другій половині зустрічі найкращий бомбардир Аякса Себастьян Алле двічі вразив ворота суперника. Тепер у форварда 9 голів у 5-ти матчах в Лізі чемпіонів поточного сезону.

Спортинг 3:1 Боруссія Дортмунд

Loading...

Група D

Інтер 2:0 Шахтар

Loading...

Шериф 0:3 Реал Мадрид

Loading...

Поразка Шерифа позбавляє їх шансів на вихід у плей-оф Ліги чемпіонів. Натомість, команда Вернидуба уже точно виходить до плей-оф Ліги Європи.

Читайте також: Залишилися без плей-оф! Інтер наніс болючу поразку Шахтарю в Юнацькій Лізі УЄФА. ВІДЕО

Читайте також