Результати матчів Ліги чемпіонів. Вилучення неадеквата в матчі Реал – Інтер і сором року для Мілана. ВІДЕО

01:16, 08 грудня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Передостанній ігровий день групового етапу Ліги чемпіонів назвав імена ще декількох команд, які пробилися до плей-оф ЛЧ і ЛЄ.

Найбільша увага цього ігрового дня була прикута до групи В, де в останньому турі вирішувалося, хто разом із Ліверпулем проходить до плей-оф Ліги чемпіонів, хто потрапляє до Ліги Європи, а хто прощається з єврокубками цього сезону.

І за підсумками матчів цією командою-невдахою став Мілан. Італійський клуб вдома поступився Ліверпулю 1:2, а в паралельному поєдинку Атлетико Мадрид переміг Порту 3:1 і гарантував собі другу сходинку у квартеті В. Португальська команда, яка набрала на один пункт більше за Мілан, відправляється до плей-оф Ліги Європи.

Група А

У цьому квартеті в останньому турі залишилося лише одне запитання: Брюгге чи Лейпциг проб'ється до плей-оф Ліги Європи. І в підсумку саме німецька команда пройшла до ЛЄ.

ПСЖ 4:1 Брюгге (Соболь не виходив на поле)

Loading...

Лейпциг 2:1 Манчестер Сіті

Loading...

Група В

Мілан 1:2 Ліверпуль

Loading...

Порту 1:3 Атлетико Мадрид

Loading...


Група С

Аякс 4:2 Спортинг

Loading...

Боруссія Дортмунд 5:0 Бешикташ

Loading...

Група D

Реал Мадрид 2:0 Інтер

У поєдинку між цими командами на футбольному полі вистачало вогню. І мова зараз не лише про гольові нагоди, а про вилучення Ніколо Барелли на 64-й хвилині. Едер Мілітао під час боротьби корпус у корпус з італійським півзахисником штовхнув його в рекламний банер. Це дуже розізлило Бареллу і він вдарив захисника Реала кулаком по нозі. За свої неадекватні дії футболіст отримав червону картку.

Loading...

Шахтар 1:1 Шериф

Loading...

Читайте також: Нарешті позбудуться! Реал безкоштовно втратить зірку, за яку заплатив 100 млн євро

Читайте також