Річниця Ярмоленка у Вест Гемі: Зворушливий подарунок Молотобійців

10:49, 12 липня 2019

Андрій Ярмоленко вже рік як став гравцем Вест Гема. Молотобійці привітали українського вінгера у Твіттері дуже зворушливим відео із підписом:

1 рік Ярми – 1 рік посмішок!
 

Окрім того, вчора 11 липня Андрій Ярмоленко вперше за дев’ять місяців зіграв у футболці Вест Гема. Нагадаємо, півзахисник збірної України отримав травму ахіллу ще у жовтні минулого року. Українець вийшов на поле в другому таймі у товариському поєдинку проти австрійського Альтаха.

Ярмоленко результативними діями не відзначився. Хоча українець віддав чудову передачу на Джоша Каллена, який створив доволі небезпечний момент.

Який чудовий перший дотик від Ярмоленка!

У підсумку поєдинок завершився з рахунком 3:2 на користь Молотобійців.

Андрія Ярмоленко також дав інтерв’ю для клубу, у якому зізнався, як йому було складно протягом цих 8 місяців. 

Зараз я дуже щасливий повернутися, і наразі насолоджуюся моментом. Тому що я втратив 8 місяців через травму, я дуже сумував за командою і тренуваннями. 

Я також хочу подякувати усім нашим вболівальникам, тому що я ходив на всі домашні матчі Вест Гема і все, що я чув від них це: Нам вас не вистачає, Ми потребує вас. І це дійсно було приємно! 

Наразі я почуваюся добре, тренування проходять чудово. Хочу також подякувати всьому персоналу, який допомагав мені у складні часи. Я дійсно ціную це! 

Нагадаємо, нещодавно Андрій Ярмоленко отримав новий номер у Вест Гемі:

Я вибрав сімку, тому що це мій номер у збірній. Я думаю, що сімка – мій щасливий номер, тому сподіваюся, що це мені допоможе чудово грати за Вест Гем.
 

 

Читайте також