Родрігес гратиме за другі Карпати, або чому нападник може скоро повернутися в Динамо

18:11, 01 лютого 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Жерсон Родрігес до кінця сезону виступатиме за турецький Анкарагюджю на правах оренди. Чи гратиме нападник? І чому дуже скоро може повернутися у Динамо?

Скандальний люксембуржець опинився у не менш скандальному клубі. Після переходу Жерсона всі одразу звернули увагу на кількість новачків Анкарагюджю — 15 гравців (на фото не усі). І це підписання в останній день трансферного вікна!

Це сталося через те, що за добу до закриття трансферного вікна з клубу зняли трансферний бан.

Анкарагюджю в Туреччині чимось нагадує українські Карпати. З року в рік там змінюються тренери, існують проблеми з виплатою зарплат гравцям, футболісти розривають контракти (або ж відправляються в оренду), а сезон починає чи дограє молодь. Через фінансові проблеми клуб отримує трансферний бан (вкотре!), потім заборону знімають і клуб набирає “пачками” нових футболістів. На офіційному сайті Анкарагюджю навіть не можна знайти списку усіх гравців команди. Очевидно, в клубі вирішили, що дуже проблематично буде постійно оновлювати список.

Зараз Анкарагюджю має аж 35 футболістів у складі (за даними Transfermarkt). Більше у турецькій Суперлізі має лише Кайсеріспор Артема Кравця — 36. Показово, що Анкарагюджю та Кайсеріспор зараз посідають дві останні сходинки турнірної таблиці чемпіонату Туреччини.

Родрігесу буде важко закріпитися в основі нової команди, адже в атаці у Анкарагюджу просто шалена конкуренція. На позиції нападника можуть зіграти п’ятеро гравців. Вінгерів у команді – семеро.

Фото FC Ankaragucu

Зважаючи на високу конкуренцію та постійні проблеми клубу, повернення Родрігеса до Києва може бути дуже швидким. Але чи буде він потрібен Динамо? Не відомо.

Читайте також: Вест Гем Ярмоленка хотів повернути суперника збірної України. Вірус усе зіпсував.

Читайте також