Унікальні 9 років: Роналду попрощався з Реалом

18:47, 10 липня 2018

Кріштіану Роналду більше не футболіст Реал Мадрид. Сьогодні клуб офіційно попрощався зі своєю зіркою.

Давно вже не секрет, що КріРо продовжить кар’єру в туриському Ювентусі. Але поки команда не поспішає з офіційною заявою. Втім, це не завадило клубу вже підготувати футболки Роналду із 7-м номером на спині.

Поки деталі контракту офіційно поки невідомо. Італійські ЗМІ пишуть про 100-105 мільйонів євро. Зовсім невелика сума за трансфер, зважаючи на теперішні божевільні ціни у світі футболу. Всі пам’ятають скільки ПСЖ заплатив за Неймара?

А сам контракт підписаний до 2022 року. Зарплата 33-річного Роналду складе 31 мільйон євро.

А тепер трішки вражаючих цифр. Разом із Реалом Роналду виграв 13 трофеїв (!!!) Кріштіану зіграв у футболці королівського клубу 438 матчів і забив 450 м’ячів. Більше за Реал не забивав ніхто.

Тепер Реал і Роналду житимуть кожен своїм життям. Португалець вже встиг написати душевного прощального листа клубу і вболівальникам.

Ці роки в Реалі і у місті Мадриді є, мабуть, найщасливішими у моєму житті.

Мене переповнює почуття вдячності клубу, фанам і місту. Я можу лише подякувати їм за любов і прихильність.

Однак, я вірю, що настав час відкрити новий розділ у своєму житті, і саме тому я попросив клуб погодитися на цей перехід. Я так почуваюся і прошу кожного, особливо наших фанів, зрозуміти мене.

Вони були абсолютно неперевершені упродовж 9 років. Ці 9 років унікальні. Для мене це був надзвичайний час, сповнений впевненості. Разом з тим, цей час був і важким, бо у Реала високі вимоги. Я точно ніколи не забуду, як унікально радів своїй грі тут.

Я мене були чудові партнери по команді: на полі і у роздягальні я відчував теплоту надзвичайних людей. Разом ми виграли три Ліги чемпіонів поспіль і чотири титули за 5 років. На особистому рівні я отримав задоволення, вигравши 4 Золоті м’ячі і 3 Золоті бутси. Все це – за часи виступів у цьому екстраординарному клубі.

Реал Мадрид завоював моє серце і серце моєї сім’ї. Тому я більше ніж будь-коли хотів би сказати ДЯКУЮ клубу, президенту, директорам, моїм колегам, всім тренерам, лікарям, фізіотерапевтам і неймовірному персоналу, який змушує все працювати і бути на висоті у кожній деталі.

Ще одна подяка фанам і іспанському футболу. Упродовж 9 років я грав поруч з прекрасними футболістами. Моя повага і визнання кожному з них.

Я багато пережив, і знаю, що настав час нового циклу. Я йду, але ця футболка, ця емблема і Сантьяго Бернабеу, як і раніше, завжди будуть рідними для мене, де б я не був.

Спасибі всім і, звичайно, як я вже казав дев’ять років тому на нашому стадіоні вперше: HALA MADRID!

А це вболівальники Роналду просто зараз…

Пишуть також, що акції Юве після трансферу Роналду виросли на 16 відсотків за 20 хвилин. Вражає!

Зізнайтесь, а ви теж тепер будете більше слідкувати за Ювентусом і Серією А?

Читайте також