Росія ховає від тюрми. Зірковий футболіст організував контрабанду наркотиків

00:23, 31 травня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Прокуратура Нідерландів висунула футболісту московського Спартака Квінсі Промесу звинувачення у причетності до контрабанди наркотиків, повідомляє AD.nl. Мова йде про дві партії кокаїну, які було перехоплено в порту Антверпена у 2020 році. В одній партії було 720 кг наркотиків, в іншій – 650 кг.

Друзі репери не скоро побачаться. Photo by Getty Images

Роберт Малевич, адвокат Промеса, відмовився коментувати нові звинувачення до слухань, які заплановані на 5 червня, інформує Het Parool.

Промеса судитимуть за ввезення наркотиків разом із 31-річним чоловіком із міста Пюрмеренд, повідомили у прокуратурі. Його 25 квітня за підозрою в торгівлі наркотиками та відмиванні грошей. Про його арешт раніше не повідомлялося.

Раніше Промеса викинули зі збірної Нідерландів через іншу кримінальну справу, яку відкрили на футболіста ще в грудні 2020 року. Тоді стало відомо, що в липні того року вінгер влаштував вечірку, на якій завдав ножові поранення своєму двоюрідному брату. Пізніше через знайомих футболіст спробував відкупитися від брата і його звинувачень за 20 тисяч євро.

А поки Промес ховається в столиці країни-окупанта. На росії форвард відкрив ресторан і, мабуть, планує залишитися там.

Читайте також:Ще один легіонер для Луческу на наступний сезон?! До Динамо прийде іноземний гравець

Читайте також