Росіяни оступаються, а суперники Шахтаря втрачають очки. Результати всіх матчів Ліги Чемпіонів

22:57, 21 жовтня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Усі результати матчів другого ігрового дня першого туру групового етапу Ліги Чемпіонів

У стартовому матчі групи А Зальцбург вдома зіграв у нічию з московським Локомотивом. Першими у поєдинку забили гості: після подачі з кутового Едер виграв повітря у штрафному майданчику і пробив головою у кут воріт. Відігратися господарі зуміли наприкінці першого тайму. Собослаю вдався розкішний удар з дальньої відстані – м’яч від поперечки залетів у сітку воріт.

Вже на початку другого тайму австрійська команда повела у рахунку: Юнузович з-за меж штрафного майданчика пробив з-під захисника точнісінько у кут воріт, кіпер Локомотива не побачив момент удару, а тому не зміг зреагувати на цей постріл.

Та все ж росіяни змогли зрівняти рахунок і отримати 1 бал за цей поєдинок. Лисакович на дальній стійці головою замкнув подачу з правого флангу. Голкіпер Зальцбурга м’яч відбив, але, на жаль, у свої ворота. Зустріч так і закінчилася з рахунком 2:2.

Суперники Шахтаря по групі Інтер та менхенгладбахська Боруссія цього вечора розписали між собою бойову нічию (2:2). Увесь перший тайм Інтер контролював гру і не давав гостям бодай можливості пробити по воротах. Та реалізувати свою перевагу у забитий м’яч у першій половині зустрічі господарям не вдалося. Проте, вже на початку другого тайму міланці повели у рахунку. Лукаку опинився першим на добиванні після того, як захисники заблокували удар Дарміана, і спокійно покотив м’яч по центру воріт.

Та довго святкувати Інтеру не дозволили: вже на 61-й хвилині матчу гості заробили право на пенальті. Одинадцятиметровий удар впевнено реалізував Бенсебаїні. А на 85-й хвилині німці взагалі вийшли вперед. Гофманн не змарнував вихід віч-на-віч і спокійно переграв Хандановича.

Від поразки Інтер врятував Лукаку. Нападник на 90-й хвилині замкнув на дальній стійці подачу з кутового – 2:2. Таким чином, Шахтар виходить на перше місце у квартеті В.

Усі результати ігрового дня:

Група А

Зальцбург 2:2 Локомотив

Баварія 4:0 Атлетико (дубль + асист у виконанні Комана)

Група В

Реал Мадрид 2:3 Шахтар

Інтер 2:2 Боруссія Менхенгладбах

Група С

Манчестер Сіті 3:1 Порту

Олімпіакос 1:0 Марсель

Група D

Аякс 0:1 Ліверпуль

Мідтьюлланн 0:4 Аталанта (українець Руслан Малиновський не грав)

Читайте також: Стопами Шовковського. Челсі включив 38-річного воротаря в заявку на АПЛ та Велика кадрова чистка скасовується? Барселона залишає лідерів

Читайте також