Роздутий скандал. Зоря прокоментувала ситуацію з тестуванням на COVID-19

15:32, 06 червня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Український медіапростір сколихнула новина про те, що матч Зоря — Колос можуть скасувати через порушення правил тестування на COVID-19 гравців та персоналу у луганському клубі.

Деякі українські видання поширили новину про те, що перед матчем з Колосом Зоря провела експрес-тестування на наявність COVID-19 замість необхідного ПЛР-тестування. У Зорі детально пояснили, чому клуб не порушував правил тестування:

У зв’язку з нагнітанням деякими людьми ситуації навколо матчу Зоря — Колос, вважаємо за необхідне висловити офіційну позицію футбольного клубу Зоря і прояснити ситуацію щодо тестів на коронавірус.

28 травня команда пройшла перше тестування на коронавірус, про що є відповідні документи. Згідно з усіма рекомендаціями у команди є два тижні для проходження наступного тесту. Однак футбольним клубом Зоря було прийнято рішення провести додаткове тестування в рамках експрес-тесту, про що було повідомлено на офіційному сайті у четвер 4 червня. Відповідні документи так само є в наявності. Наступне ПЛР-тестування заплановане на 9 червня в рамках підготовки до гри з київським Динамо.

Футбольний клуб Зоря робить все відповідно до рекомендацій МОЗ та своєчасно проводить тестування гравців для проведення футбольних матчів

Нагадаємо, трансляцію матчу Зоря — Колос можна дивитися на YouTube-каналі FootballHub. Початок поєдинку о 17:00.

Читайте також: Ліверпуль влаштує мегарозпродаж. Постраждає навіть герой Ліги Чемпіонів.

Читайте також