Розкішна крапка від Караваєва! Збірна України перемагає Північну Македонію. ВІДЕО

17:57, 14 жовтня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Збірна України в рамках кваліфікації до Євро-2024 у Празі приймала Північну Македонію.

Loading...


Перший небезпечний момент підопічні Реброва створили на 12-й хвилині. Довбик у штрафному майданчику протиснув захисника македонців Серафімова і з гострого кута сильно пробив – голкіпер парирував.

На 16-й хвилині свою нагоду мав Мудрик. Вінгер Челсі з лівого флангу вбіг у воротарську зону, залишивши позаду двох суперників, і з близької відстані намагався прошити  Дімітрієвського, але кіпер Північної Македонії відбив на кутовий.

На 30-й хвилині українці таки зуміли дотиснути свого суперника і забити. Судаков обікрав поблизу штрафного майданчика македонців Атанасова і завдав дальній удар – м’яч влучив у захисника (Серафімова), змінив траєкторію і залетів у кут воріт – 1:0.

Loading...


Після цього гості кинулися відігруватися і створили дві дуже небезпечні нагоди. Спочатку Міовський обіграв Матвієнка і пробив з лінії воротарської зони – Трубін врятував. А потім зі схожої позиції завдавав удару Ашковський і знову голкіпер збірної України був на висоті.

На 42-й хвилині після подачі з кутового головою пробивав Довбик, але м’яч пройшов у лічених сантиметрах поруч зі стійкою.

На старті другого тайму македонці знову були близькими, щоби зрівняти рахунок. На 53-й хвилині Чурлінов, який вийшов на заміну, втік від Степаненка і Забарного та вийшов віч-на-віч із голкіпером збірної України. На щастя, цю дуель Трубін виграв, відбивши на кутовий.

Українці відповіли не менш гострою нагодою. Довбик протягнув м’яч з центра поля, а потім розрізною передачею вивів на побачення із воротарем Мудрика, але той не зміг переграти Дімітрієвського. Ще за декілька хвилин уже поперечка врятувала македонців після удара Матвієнка головою з лінії воротарської зони.

На 82-й хвилині Судаков ледь не оформив дубль. Півзахисник Шахтаря стріляв з дальньої відстані під поперечку, але голкіпер Північної Македонії, який у цій зустрічі був на висоті, у стрибку здійснив ефектний сейв. На 87-й Дімітрієвський ще й парирував удар Яремчука з меж штрафного майданчика.

На п’ятій доданій до основного часу хвилині масну крапку в зустрічі поставив Караваєв. Гравець Динамо побіг у контратаку, побачив, що Дімітрієвський вийшов з воріт і з 35 метрів пробив у порожні ворота – 2:0.

Loading...


Тож, збірна України перемагає Північну Македонію з рахунком 2:0.

Читайте також: Забере легенду Баварії? Моурінью може підписати гравця, який виграв 27 трофеїв

Читайте також