Розкішний гол лідера і шалений привоз воротаря. Динамо з проблемами стартує в УПЛ. ВІДЕО

19:56, 09 серпня 2024
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Динамо стартувало в УПЛ.

Кияни пропускали перший тур чемпіонату України , але вже в другому їх чекав виїзний матч із Вересом. Після матчу з Рейнджерс (1:1) Олександр Шовковський зробив певну ротацію складу і на вістрі атаки випустив Владислава Супрягу.

Саме нападник Динамо мав розкішну відкривати рахунок на 15-й хвилині матчу. Супряга вийшов віч-на-віч із голкіпером Вереса Кожухарем, але не зміг його переграти – воротар рівненців врятував.


Але вже за декілька миттєвостей Кожухар був безсилий. Шапаренко з лінії штрафного майданчика шедевральним ударом закрутив м'яч у верхній кут воріт – 0:1.

Згодом Шапаренко мав робити дубль, але півзахисник киян, який знаходився майже на лінії воротарської зони, не зміг нормально влучити по м'ячу.

На 36-й хвилині вже Волошин вибіг на побачення із Кожухарем, перекинув його, але м'яч з воріт головою виніс Гончаренко.

Та вже на 44-й хвилині підопічні Шовковського подвоїли перевагу. Шапаренко в штрафному майданчику суперника скинув під удар Буяльському і той в дотик прошив Кожухара – 0:2.

По перерві Верес відквитав один гол, а точніше, його подарував Нещерет. Сталося це на 62-й хвилині. Голкіпер Динамо вийшов з-за межі штрафного майданчика і хотів віддати передачу на партнера по команді, але влучив точно у Владислава Шарая, від якого м'яч залетів у сітку воріт – 1:2.

Уже за хвилину повернути перевагу киянам намагався Брагару, однак його постріл під поперечку потягнув Кожухар. Після цього сильно пробивав ще й Буяльський – голкіпер Вереса парирував і цей удар.

На 71-й хвилині близьким до гола був Дубінчак. Лівий захисник Динамо розрядив гармату з дальньої відстані і лише стійка врятувала Верес.

Ще за хвилину вже Брагару пробивав із меж штрафного майданчика, проте вінгер влучив точно у Кожухара.

Потім ініціативу перехопили гравці Вереса, які намагалися вирвати як мінімум нічию в цій зустрічі. На 93-й хвилині Нещерет у розкішному стрибку дістав м'яч із-під поперечки. Більше Верес нічого не створив.

Тож команда Шовковського перемагає 2:1 і набирає перші 3 очки в чемпіонаті.

Читайте також: Йде з Манчестер Сіті за рекордні гроші! Гвардіола підтвердив трансфер зірки

Читайте також