Розрив Колоса. Динамо знущається із жалюгідного захисту ковалівців. ВІДЕО

20:26, 28 серпня 2021
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Біль і сором команди Костишина

Надихнувшись перемогою над Десною, Динамо просто затоптало безпорадний Колос у першому таймі київського поєдинку. Мірча Луческу довірив місце в центрі нападу Шкуріну і легіонер не підвів свою команду.

Вже на 5 хвилині динамівці забили

Петров помилився біля власного штрафного майданчика, Де Пена м’яч підхопив і після недовгих роздумів пробив точно у дальній кут воріт Маханькова – 1:0.

Loading...

Минуло чотири хвилини, а рахунок вже став 2:0! Господарі розіграли класну комбінацію, яку потужним ударом з меж штрафного майданчика Колоса завершив Шапаренко. Гольова передача в активі Шкуріна.

Loading...

Кияни відчули запах крові і продовжили трощити захист ковалівців. На 25 хвилині Кенджора випередив Маханькова і переправив м’яч у сітку воріт гостей після навісу від Де Пени – 3:0.

Побиття команди Костишина шедевральним ударом на 34 хвилині продовжив Віталій Буяльський. Циганков запустив свого партнера по атаці у прорив, а той вирішив без зближення з голкіпером закинути м’яч у дальній кут – 4:0!

Loading...

Знущання з гостей продовжив все той же Де Пена. Уругваєць вирішив повторив свій подвиг старту зустрічі і в схожому стилі знову засмутив Маханькова – 5:0.

Фінальну крапку в історичному таймі поставив Віктор Циганков, який після прострілу Де Пени переправив м’яч у сітку воріт деморалізованих гостей – 6:0.

Після перерви Мірча Луческу дав шанс показати себе Раміресу, Вербичу, Лєднєву, Шепелєву та Караваєву

Найкраще себе проявив словенець. Вербич на 67 хвилині відпасував на Миколенка, а той своєю передачею знайшов на дальній стійці воріт Колоса ніким не прикритого Віктора Циганкова – 7:0.

Більше голів у цьому матчі вболівальники не побачили. Динамо знищує Колос і продовжує утримувати лідерство в турнірній таблиці УПЛ.

Читайте також: Блискавична швидкість та чудова техніка. Українець відзначився ефектним голом за кордоном. ВІДЕО

Читайте також