Сенсаційний результат! Інгулець зупиняє переможну серію Дніпра-1 в УПЛ. ВІДЕО

16:37, 19 жовтня 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Непереможний Дніпро-1, який ще жодного разу не втрачав очки цього сезону в УПЛ, у 8-му турі в Ужгороді на стадіоні Авангард приймав Інгулець.

Варто відзначити, що у заявку дніпрян на цей поєдинок потрапили Яніс Амаш, Домінго Бланко, Бузанелло та Фарес Балулі, які пропускали матч минулого туру з Рухом.

Не встигли команди створити бодай одного небезпечного моменту, як матч було перервано на 23-й хвилині через оголошення повітряної тривоги. Проте майже за дві години поєдинок продовжився (Слава ЗСУ!).

Перші гострі моменти команди створили уже перед перервою. Спочатку Владислав Клименко увійшов до штрафного майданчика і пробив. Але удар у футболіста Інгульця вийшов не дуже вдалим і голкіпер Дніпра-1 Валерій Юрчук без проблем його парирував.

Дніпряни на цю нагоду відповіли голом. Яніс Амаш виконав подачу з кутового на дальню стійку, куди вбігав Володимир Адамюк, якого загубили захисники Інгульця. І оборонець Дніпра-1 головою вколотив м’яч у сітку воріт – 1:0.


У другому таймі, на 55-й хвилині Інгулець відігрався. Після подачі зі штрафного Юрчук помилився на виході і Смоляков головою переправив м’яч уже в порожні ворота – 1:1.


На 61-й хвилині Інгулець змарнував супернагоду, щоби вийти уперед. Нагієв виходив віч-на-віч з голкіпером Дніпра-1, але не зміг його переграти – Юрчук відбив. Першим на добиванні опинився гравець Інгульця, але він влучив у поперечку.

Але вже згодом клуб із Петрового таки забив удруге. Після подачі з правого флангу Смоляков, який опинився між двома захисниками Дніпра-1 зумів пробити у ближній кут – Юрчук лише поглядом провів м’яч – 1:2.


Та раділи гравці Інгульця недовго. Уже на 68-й хвилині Піхальонок зрівняв рахунок. Півзахисник Дніпра-1 перехопив м’яч поблизу штрафного майданчика суперника, підробив і пробив. Голкіпер Інгульця Данило Кучер не бачив удар через захисників і не встиг зреагувати – 2:2


Утім, вирвати перемогу у цій зустрічі підопічні Олександра Кучера так і не змогли. Хоч і мали розкішну нагоду на останніх секундах, коли Балулі з меж штрафного майданчика сильно пробивав з близької відстані, але голкіпер Інгульця парирував удар.

Тож, Дніпро-1 вперше цього сезону в УПЛ не зміг здобути перемогу над суперником. Після 7-ми турів дніпряни мають 19 очок. В Інгульця лише 4 пункти.

Читайте також: Цього року більше не гратиме. Гравець збірної України отримав неприємну травму

Читайте також