Серхіо Рамос не запросив на весілля мегазірку

12:02, 15 червня 2019

Севілья ще не бачила такого свята. Понад 400 гостей зберуться у Кафедральному Соборі міста на весілля гравця мадридського Реала та збірної Іспанії Серхіо Рамоса з місцевою телезіркою Пілар Рубіо, котра на вісім років старша за капітана Вершкових.

Серхіо Рамос та Пілар Рубіо разом з 2012 року, але офіційно тільки зараз стануть подружжям. Наразі пара вже виховує трьох спільних синів.

На весілля прибудуть нинішній склад Реала, головний тренер Зінедін Зідан, президент Флорентіно Перес (з яким нещодавно канфліктував) і колишні партнери Роналдо, Роберто Карлос та Девід Бекхем, загалом понад 400 гостей. За 14 років на Бернабеу Рамос ділив роздягальню справді з багатьма і багатьма футболістами.

Утім, не всі розділять святкову мить з молодятами. Не буде на весіллі двох легенд Реала. Подружжя Ікера Касільяса та Сари Карбонеро не зможуть відвідати захід через проблеми зі здоров’ям. Дружина воротаря збірної Іспанії хворіє на рак яєчників, а Касільяс відходить від інфаркту, котрого зазнав минулого місяця на тренуванні Порто.

Ще одна не менш зіркова особистість, з якою Рамос провів у складі Реала аж дев’ять років, взагалі не запрошена на свято. Кріштіану Роналду виявився поза сотнями обраних. І коли молодята даватимуть обітниці, він відпочиватиме разом зі своєю численною родиною на узбережжі Греції, про що свідчить світлина із соцмереж його подруги Джорждини Родрігес.

Читайте також