Миколенко отримав травму в матчі з Борнмутом. ВІДЕО моторошного зіткнення українця

18:29, 12 листопада 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Український захисник Евертона Віталій Миколенко прогнозовано вийшов у стартовому складі своєї команди на гостьовий поєдинок 16 туру АПЛ з Борнмутом.

Loading...

До гри іриски випереджали господарів у турнірній таблиці на один бал, тож очікувалося принципове і запекле протистояння, якого, однак, не вийшло. Евертон дуже кволо розпочав матч, віддавши м'яч супернику і до 25 хвилини жорстоко поплатившись за це. Помилка Пікфорда (спроба Миколенка завадити Муру забити виявилася невдалою) і загалом квола гра усієї команди призвели до 2:0 на користь Борнмута вже на 25 хвилині матчу. Разом з другим голом прийшла і травма Миколенка, яка не дозволила йому продовжити гру. Кіффер Мур у боротьбі з українцем зіткнувся головою, після чого захисник Евертона не міг піднятися, а коли встав, то одразу присів від запаморочення. 

Loading...


Віталій змушений був залишити поле, за 29 хвилин награвши на 5.8 бала за версією Whoscored.

Цього тижня вже з'явилася інформація про можливу заміну Лампарда на Мартінеса у зв'язку з незадовільними результатами команди. Після цієї поразки (зрештою Евертон пропустив ще один м'яч - 0:3) іриски 17-ті. Від червоної зони таблиці АПЛ їх відділяють два очки. 

Читайте також: Не лише Малиновський і Мудрик. Ще один українець викликає інтерес у клубів АПЛ

Читайте також