Шахтар грає у лайт-режимі. Карпати не створюють проблем. Дуже дивна гра Підківки

15:53, 02 листопада 2019

Домашній матч Карпат проти Шахтаря відкривав програму 13 туру УПЛ. 

Loading...

Після Класичного проти Динамо Шахтар зазнав багатьох кадрових втрат. Отримали травми Кривцов і Коноплянка. Та й загалом криваве кубкове протистояння забрало багато сил у гірників. То ж у стартовому складу команди Луїша Каштру було безліч змін. І свій шанс отримали Шевченко, Бондар, Сіпріано, Тете, Дентіньйо та Борячук. Загалом у старті вийшло 4 українці – мінімальна квота.

Карпати ж не могли використати орендованого у Шахтаря воротаря Кудрика. У старті вийшов Підківка. І це кардинально вплинуло на результат.

Вже на самому початку матчу Підківка зробив жахливу помилку: не зміг нормально вибити м’яч і просто віддав пас на форварда суперників Борячука. Нападник легко скористався подарунком. 0:1.

ФОТО ФК Карпати

Шахтар продовжив грати достатньо спокійно і академічно, і Карпати теж отримали свій шанс. Після помилки Соломона бразилець Дженнінгс міг забивати, але вдарив поруч зі стійкою.

і після цього, загалом більше атакували Карпати: небезпечний простріл Мартінса нейтралізував Шевченко, а Понде вдарив вище воріт.

Другий тайм – і активна гра Карпат. Вийшов Деда замість Веремієнка. Санжар зменшив кількість центральних захисників до двох. Але всі атакувальні дії львів’ян – до пори, до часу.

Соломон отримав травму, його замінив Болбат. Замість Степаненка вийшов Коваленко. І саме він став героєм наступного епізоду.

Коваленко після подачі кутового перестрибнув Вакуленка і забив другий м’яч Шахтаря у цьому матчі. Але особлива увага в цьому епізоді на дії воротаря Карпат Підківки. Він просто ЗАГУБИВ ворота. Комічна гра голкіпера, і 0:2.

Після другого голу Шахтарю вже було легко довести матч до впевненої перемоги. Тим паче, дуже красиво забив Тете. Чудовий обвідний удар! 0:3.

Карпати ще намагалися щось створити. Войкович непогано виконував штрафний. Але м’яч після його обвідного удару у ворота Шахтаря не влучив. Донеччани легко перемогли карпатівських Левів на виїзді, давши можливість відновитися і відпочити своїм основним гравцям.

 

Читайте також