Шахтар відпустить свого нападника? У послугах форварда серйозно зацікавлені

11:56, 19 липня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Оларенважу Кайоде може не повернутися до донецького Шахтаря цього літа. Його нинішній клуб готує пропозицію Шахтареві щодо подовження орендної угоди.

Про це в інтерв’ю після останнього матчу Газіантепа заявив головний тренер турецької команди румун Маріус Шумудіке. Його команда на разі восьма в Суперлізі:

Скріншот з сайту www.gsp.ro
Цього літа я не хочу проводити багато трансферів. Плануємо прихід щонайбільше трьох футболістів. Але найперше, я хочу вирішити питання з Максимом та Кайоде. Я хочу, щоб обидва орендовані гравці (з Майнца та Шахтаря відповідно) залишилися у моїй команді. Якщо ми зможемо домовитися, то 3-4 трансфери влітку – це буде дуже і дуже добре

Нагадаємо, Кайоде не мав постійної практики в донецькому Шахтарі і поїхав до Туреччини у середині серпня 2019 року. За цей час за клуб місцевої Суперліги нігерієць відіграв 27 матчів. Забив десять м’ячів і віддав шість асистів. Його угода з Газіантепом спливає 26 липня. Трансферна вартість нападника за даними transfermarkt становить 2,4 млн євро. Нещодавно ми вже повідомляли про інтерес до Кайоде з боку Фенербахче. Але останнє слово в цій історії залишається за Шахтарем.

Читайте також: Вони занадто слабкі!© Відомий тренер не залишає шансів Аталанті Малиновського проти ПСЖ і Активність Малиновського не приносить результату. Аталанта страждає у матчі з Вероною

Читайте також