Шахтар втратить нападника вже взимку? Відомий клуб спробує переманити форварда

12:54, 26 грудня 2020
ТРАНСФЕРИ

Трансфер вже близько?

Нападник Шахтаря Дентіньйо може покинути донецький клуб вже взимку. Як повідомляє бразильський ресурс Meu Timao, Корінтіанс зробить спробу підписати 31-річного гравця гірників, коли відкриється трансферне вікно. Клуб із Південної Америки сподівається отримати форварда безкоштовно.

Вказується, що Дентіньйо у гарних стосунках з Шахтарем, і керівництво донецької команди погодиться розірвати контракт з нападником достроково. Тоді він на правах вільного агента приєднається до Корінтіанса. Однак якщо цього не станеться, то бразильському клубу доведеться заплатити за трансфер гравця (такий варіант є найімовірнішим). Або ж зачекати до літа, коли закінчиться угода футболіста з Шахтарем.

Сам Дентіньйо неодноразово виявляв бажання повернутися до Корінтіанса найближчим часом, адже саме в цьому клубі розпочалася його кар’єра.

Скрін Meu Timao

Нагадаємо, Дентіньйо посприяв домашній перемозі Шахтаря над Реалом у Лізі чемпіонів, забивши перший м’яч у поєдинку.

Читайте також: Суперник Шахтаря у Лізі Європи звільнив головного тренера. Замість нього ексдиректор академії Гірників та Де і коли завершить кар’єру Мілевський? Новачок Миная розповів про свої плани

Читайте також