Шахтар втратив Ісмаїлі, але і без бразильця переміг Колос

18:01, 14 червня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

У 26 турі УПЛ Колос зустрічався із Шахтарем.

Гірники зовсім нещодавно зазнали серйозної кадрової втрати — один із лідерів команди бразилець Ісмаїлі вибув з гри на тривалий термін через травму.

У стартовому складі на лівому фланзі оборони вийшов Сіпріано.

Цілком прогнозовано, Шахтар повністю контролював гру у першому таймі. Тайсон розганяв атаки та віддавав красиві передачі, Марлос накручував гравців Колоса, а Патрік непогано пробивав з дальньої відстані. Дуже хороший момент мав Мораєс, коли Додо віддав передачу з правого флангу. Нападник Шахтаря пробив вище воріт із вигідної позиції.

Колос шукав свої моменти на стандартах. В одному з епізодів Лисенко дуже непогано пробивав головою метрів з десяти, але Трубін здійснив красивий сейв. Схоже пробивав і Вільхамссон, але цього разу м’яч полетів просто в руки голкіперу Шахтаря.

На старті другого тайму Шахтар вийшов уперед. Марлос виконав чудову розрізну передачу в центр на Мораєса, нападник Гірників вискочив сам на сам із голкіпером та елегантно перекинув Волинця. 19 гол Мораєса нинішнього сезону – 0:1.

У Колоса дуже хороший момент мав Антюх, коли з гострого кута намагався пробити Трубіна — голкіпер Шахтаря відбив м’яч ногою, а на добиванні Богданову бракувало влучності. Богданов дуже скоро знайшов ще один момент для удару. Цього разу Андрій пробив у площину воріт, але Трубін дістав м’яч із правого верхнього кута.

У другому таймі комбінаційного футболу було небагато, адже заважала злива. У таких умовах комфортніше почувалися ковалівці (багато боротьби, дальні передачі), але забити так і не змогли. Мінімальна виїзна перемога Шахтаря, який ще не втрачав очок після поновлення чемпіонату.

Читайте також: Облом Реала і Барселони. Спортивний директор ПСЖ засмутив іспанців.

Читайте також