ШАЛЕНИЙ фінал ЄВРО-2024! Іспанія у СУПЕРматчі перемагає Англію. ВІДЕО

23:55, 14 липня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У фіналі Євро-2024 між собою зійшлися збірні Іспанії та Англії.

Зі старту м'яч під свій контроль взяла Фурія Роха і вони за перші 15 хвилин створили два напівмоменти. Спочатку з близької відстані завдав удару Вільямс, але його заблокував захисник збірної Англії.

А потім після подачі з кутового через себе пробивав Ле Норман – м'яч пройшов поруч зі стійкою.

Найнебезпечнішу нагоду в першому таймі створили англійці прямо перед самою перервою. Після навісу зі штрафного Фоден пробивав ногою майже з кута воротарської зони – Унаї Сімон з легкістю забрав м'яч до рук.

А вже на старті другої половини зустрічі іспанці забили. Ніко Вільямс отримав передачу в штрафному майданчику Англії і завдав точного удару під стійку – 1:0.

Loading...


Після цього Фурія Роха мала ще три моменти. З близької відстані пробивали Ольмо, Мората та Вільямс, але всі удари пройшли повз ворота.

Англійці відповіли нагодою Беллінгема. Зірка збірної Англії ефектно розвернувся поблизу штрафного майданчика іспанців, прибравши двох суперників, і пробив у кут – м'яч пролетів поруч зі стійкою.

Після цього Ямал ледь не подвоїв перевагу збірної Іспанії. На 66-й хвилині 17-річний вінгер отримав пас у штрафному майданчику Англії і він технічно пробив у дальній кут, але Пікфорд парирував.

А на 70-й хвилині Гарет Саутгейт випустив на поле Коула Палмера і не прогадав. Уже через три хвилини гравець Челсі зрівняв рахунок. Беллінгем скинув під удар Палмеру і той з-за меж штрафної зони вколотив м'яч точно під стійку – 1:1.

Loading...


На 82-й хвилині іспанці розіграли СУПЕРкомбінацію і Ямал потужно стріляв з близької відстані, але він пробив прямо в Пікфорда і голкіпер Англії парирував.

А на 86-й хвилині спрацювала вже заміна від Де ла Фуенте. Оярсабаль, який з'явився на полі на 68-й хвилині, замкнув простріл із лівого флангу від Кукурельї і покотив м'яч у сітку воріт – 2:1.

Loading...


На 90-й хвилині англійці мали МЕГАнагоду відігратися. Після подачі з кутового стріляв Райс і його удар парирував Сімон. Першим на добиванні опинився Марк Геї, який пробив головою, але на лінії м'яч виніс Дані Ольмо.

Тож збірна Англії не зуміла відіграти ще раз і Іспанія стає ПЕРЕМОЖЦЕМ ЄВРО-2024.

Читайте також: Має інші плани! Лунін відхилив грошовиту пропозицію від дуже багатого клубу

Читайте також