Шапіто на Олімпійському. Динамо із соромом “виконує” своє завдання

20:29, 19 липня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Ліга Чемпіонів чекає…

Динамо не треба було налаштовуватися на матч із Колосом, адже кияни одразу після гри із Зорею казали про всю марність попередніх перемог, якщо у поєдинку з ковалівцями вони не зможуть досягти необхідного результату.

Підопічні Олексія Михайличенка з перших хвилин пішли в атаку і могли забивати зусиллями Русина (пробив повз дальній кут із вигідної позиції) чи Буяльского, який дальнім ударом поцілив у стійку воріт Волинця.

Хлопці Костишина не збиралися влаштовувати киянам легку прогулянку, тому і самі дуже небезпечно ходили в атаку. Чого лише вартують моменти Лисенка і Морозка, в яких свою майстерність сейвами продемонстрував Георгій Бущан.

Другий тайм розпочався із супершансу Русина. Нападник Динамо протягнув м’яч до штрафного майданчика Колоса, поліз на декількох суперників і пробив – Волинець відбив м’яч у стійку власних воріт.

Колос покарав столичний клуб за марнотратство досить швидко. Морозко після серії помилок отримав м’яч на фланзі і подав точно на голову Лисенку – 1:0.

Михайличенко кинувся змінювати малюнок гри замінами, випустивши Шапаренка і Цитаїшвілі. Вийшло тільки гірше…

Олексій Михайличенко все прорахував. Фото ФК Динамо Київ

Микола Шапаренко у власному штрафному майданчику зачепив Вільхамссона, і арбітр заслужено вказав на пенальті. З одинадцятиметрової позначки сам же ісландець покарав киян точним ударом – 2:0.

Динамо нічого не показало, але залишилося з омріяним другим місцем УПЛ. Усе завдяки нічиїй у Запоріжжі.

Читайте також: Супряга проти Ісенка! Форвард з Дніпра засмучує 16-річного капітана Ворскли. ВІДЕО

Читайте також