Ще одна сенсація. Зоря перемагає Динамо завдяки вихованцям киян!

15:00, 03 вересня 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Без Віктора Циганкова атаку київського Динамо продовжує лихоманити

Після поразки від Дніпра-1 Мірча Луческу вдався до ряду змін у стартовому складі, залишивши в запасі Сидорчука, Шапаренка та Бєсєдіна і довіривши місце в основі новачку Кабаєву:

Loading...

Динімвці дуже швидко забили (Караваєв після навісу від Буяльського злету пробив повз Мацапуру), але арбітр зустрічі гол не зарахував через офсайд.

Номінальні господарі відповіли миттєво. На 6 хвилині Назарій Русин з меж штрафного майданчика завдав удуру по воротах Бущана – рикошет від Кенджори і 1:0 на табло!

Зоря після забитого м'яча відійшла в захист і викрила головну проблему київського клубу – слабкий атакувальний потенціал. До перерви Динамо створило лише один небезпечний момент. Удар Сироти після навісу Шепелєва зі штрафного – над поперечкою.

Підопічні Луческу за свою катастрофічну гру до перерви були покарані ще раз. На 35 хвилині оборона номінальних гостей забула Мишньова, який після навісу від Чурка злету пробив у дальній кут воріт Бущана – 2:0!

Міг довершити сором киян Русин, який на останніх секундах тайму виходив віч-на-віч із Бущаном. Але нападник, легко обійшовши на швидкості Кенджору, пробив повз ворота Динамо.

Другий тайм розпочався з супершансу Кабаєва.

Новачок Динамо після передачі від Караваєва з 7 метрів пробив повз порожній кут воріт Мацапури...

Тиск команди Луческу дав свій результат на 49 хвилині. Буяльський отримав м'яч у штрафному майданчику господарів і викотив Ванату вже на порожні ворота – 2:1.

Кияни продовжували організовувати атаки на ворота Мацапури. Міг зрівняти рахунок Забарний, але після навісу від партнера по команді пробив поруч зі стійкою воріт луганців.

На 69 хвилині Вантух отримав другу жовту картку, залишивши Зорю в меншості. Проте господарів цей епізод не пригнітив, а навпаки – активізував. Вихованець Динамо Бражко, який перейшов у команду ван Леувена, просто познущався з оборони киян. Опорник луганського клубу легко обіграв у штрафному майданчику Динамо Сидорчука, потім на замасі прибрав Забарного і пробив під поперечку воріт Бущана – 3:1!

Повернув інтригу у гру на 83 хвилині Віталій Буяльський. Шапаренко з кутового скинув під удар Буяльському, який злету поцілив точно у кут воріт Мацапури – 3:2!

Зрівняти рахунок підопічним Луческу так і не вдалося. Друга поразка поспіль на старті чемпіонату у киян.

Читайте також: Тренер Шахтаря наїхав на суддівство. Фол Мудрика не тягнув на червону? ВІДЕО

Читайте також