Ще один зрадник. Ексдинамівець захищає Тимощука і наїжджає на Зінченка

11:46, 12 травня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Народився в Україні, але давно вже росіянин.

Ексгравець київського Динамо Анатолій Бишовець в інтерв'ю російському ресурсу Спорт-уїкенд висловив своє нерозуміння ситуації навколо Анатолія Тимощука:

Все, що відбувалося навколо Тимощука, це нерозумно. Замість  гордості за своїх гравців, які приносили славу українському футболу, їх наражають на анафему... А ось вчинок Ракицького, який розірвав контракт із Зенітом, я якраз виправдовую. У нього в Україні лишилися родичі. Мене обурює інше: людину визначають за тим, чи може вона вимовити слово паляниця? Що це за критерій? Я та моя дружина народилися у Києві, ми – українці і нічого не змінилося від того, що переїхали. Я не розумію провини Тимощука. Він що повинен залишити улюблену роботу, розірвати контракт?

Photo by Getty Images

Уродженець Києва, який свого часу (у сезоні 1998/1999) очолював донецький Шахтар, наїхав на Олександра Зінченка, який запропонував заборонити росіянам грати в Європі:

Не можу зрозуміти Зінченка. Головін та Міранчук мають виїхати? За яким правом? Це що – людські закони? Але ж вони не мають ніякого стосунку до того, що відбувається.

Мабуть, мозок громадянина росії Анатолія Бишовця не може усвідомити те, що за злочини своєї влади відповідальність несе і народ, який цю владу підтримує.

Читайте також: Від головного героя до розчарування? Миколенко отримав провальну оцінку за гру

Читайте також