Шевченко залишиться без одного з лідерів? Тренер клубу не хоче відпускати гравця до збірної України

11:03, 06 березня 2021
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Збірна України може недорахуватися одного з ключових гравців

Нещодавно Андрій Шевченко оголосив розширений список на березневі матчі відбору до Чемпіонату світу 2022-го року. Однак наставник збірної України може залишитися без одного із лідерів національної команди Олександра Зінченка. Річ у тім, що головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола не хоче відпускати гравців містян до їхніх збірних, бо після повернення до Англії їм доведеться відбувати 10-денний карантин через вимоги уряду щодо протидії пандемії коронавірусу. Слова очільника манчестерського клубу наводить ESPN:

Наступного тижня ми знову говоритимемо про це. Думаю, що немає сенсу, якщо футболісти їдуть до збірних, а потім сидітимуть на карантині 10 днів, коли повернуться. Це безглуздо.

Ми неймовірно важко працювали 7–9 місяців, а після перерви на матчі збірних від 6 до 9 важливих гравців не зможуть грати аж 10 днів. В цьому немає сенсу. Вони не збираються летіти до збірних. Будьте впевнені.

Якщо вони зможуть поїхати в збірну, зіграти і відразу повернутися до тренувань, то добре. Ми вкладаємо багато часу і грошей у важливу частину сезону, і якщо 6–8 футболістів в результаті не зможуть грати, то все це не матиме значення, чесно кажу

Нагадаємо, підопічні Андрія Шевченка зіграють на виїзді зі збірною Франції 24-го березня. 28-го березня на українців чекає Фінляндія, а 31-го березня Україна зустрінеться з Казахстаном. Ці два поєдинки пройдуть на Арені Львів.

Читайте також: Не думають відмовлятися? Динамо влітку може знову спробувати підписати забивного форварда та З Шахтарем він не зіграє! Рома втратила ще одного основного гравця перед Лігою Європи

Читайте також