Вест Гем хоче придбати гравця збірної України. Клуб вже зробив пропозицію

09:45, 10 вересня 2020
ТРАНСФЕРИ

Англійський клуб серйозно зацікавлений у послугах футболіста.

Як повідомляє Hammers news з посиланням на авторитетного британського журналіста The Athletic Девіда Орнштейна, Вест Гем Андрія Ярмоленка проявляє великий інтерес до захисника Шахтаря та збірної України Миколи Матвієнка. Більше того, в джерелі вказується, що футболіст є пріоритетною трансферною ціллю Молотобійців, і клуб вже зробив пропозицію Гірникам щодо його придбання.

Девід Моєс має намір зміцнити оборонну лінію і вважає, що 24-річний українець є найкращим варіантом для цього. Особливо тренеру англійського клубу подобається універсальність Матвієнка, який може зіграти як в центрі, так і на фланзі захисту.

Нещодавно Вест Гем продав свого півзахисника Грейді Діангана до Вест Бромвіча за 13, 5 млн євро. Ці кошти планується використати саме для придбання нових футболістів.

Раніше вже повідомлялося про інтерес до Матвієнка з боку Вест Гема та ще трьох англійських клубів. Також у послугах футболіста зацікавлений Наполі.

Нагадаємо, що взимку лондонський Арсенал виявляв зацікавленість у підписанні українця, але Шахтар відмовився від пропозиції оренди з правом викупу і хотів отримати від англійців 30 мільйонів євро.

Читайте також: Аталанта може продати свого лідера. Це зіграє на руку Малиновському або новачку-росіянину та Зірки не сходяться? Французи не дають Барселоні здійснити мрію Кумана

Читайте також