Що пішло не так з Барселоною? Мірча Луческу розкрив причину невдачі в Лізі Чемпіонів

12:17, 07 листопада 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Тренер Динамо розповів про те, що завадило його команді зіграти краще

Мірча Луческу у включенні до студії Ліги Європи на Look Sport + розповів про причини невдачі у поєдинку 3 туру Ліги Чемпіонів з Барселоною (1:2):

Матч із Барселоною видався дуже хорошим. Ми добре підготувалися до гри і знали, чого очікувати від суперника. Барса – це команда, яка виграє, якщо ви даєте їй простір. Каталонці дуже добре знаходять прогалини у вашому захисті за рахунок своїх швидких гравців
Фото ФК Динамо Київ
Спочатку мені було страшно через те, що, пробувши 7 годин у Барселоні, ми не знали, чи зіграємо матч взагалі. Вони попросили нас здати тест на COVID-19, але ж ми пройшли офіційне тестування в сертифікованій УЄФА лабараторії в неділю (за два дні до гри).

Сумніви стосовно того, буде гра чи ні, посприяли нашому невдалому старту в матчі. У нас було шість дебютантів, а Камп Ноу вражає навіть без глядачів.

Це все вплинуло на нас, і тому ми так погано розпочали гру – ми пропустили м’яч. Ви бачили те, як мій захисник намагався відібрати м’яч у Мессі. Так грати не можна. Проте потім ми знайшли свою гру, стали справлятися з їхнім пресингом і знаходити вільні зони для своїх атак.

Динамо заслужило на нічию. На відміну від гри у Будапешті з Ференцварошем, ми зіграли дуже добре. Але досягти бажаного результату з Барселоною не вдалося.

Команда зробила ще один крок вперед, але багато робити ще попереду

Динамо після трьох турів з одним очком посідає 3 місце в турнірній таблиці групи G, де з максимальним результатом у 9 балів лідирує Барселона.

Читайте також: Мінус бієць для Шевченка. Ще один гравець збірної України підхопив коронавірус

Читайте також