Що відбувається з Дніпром-1? Циганик розповів “що і кого” хоче Йовічевич

17:31, 28 вересня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Дніпряни жахливо стартували в УПЛ

Журналіст Ігор Циганик в ефірі #ЦиганикLive розповів про ситуацію в СК Дніпро-1. Далі пряма мова:

Йовічевич підписав повноцінний контракт, і команда вже встигла зіграти на виїзді з Олександрією. Від команди Шарана “отримали” чотири м’ячі, намагаючись грати у той футбол, який хоче Йовічевич. А хоче він грати за схемою 4-1-4-1, хоч на даному етапі футболісти не повністю розуміють, що від них вимагається. Але, загалом, хорватський спеціаліст налаштований оптимістично.

Тренер хоче підсилення в центр поля, бо Батагов занадто молодий, а Ді Франко за останні роки забив лише один м’яч. Шукають також вінгерів (інвертованих), тому ймовірно, Йовічевич рекомендуватиме керівництву Дніпра-1 когось зі своїх земляків (знає молодь у Хорватії, бо працював із U-19 та U-21 Динамо Загреб).

Крім балканців, можливе підсилення ще й українцями. Зацікавлені дніпряни у послугах гравців Шахтаря Піхальонка та Вакули. До 5 жовтня дізнаємося про підсилення точно.

Зараз у команди буде матч Кубка України з Гірником-Спорт, а потім матч чемпіонату з Ворсклою і двотижнева пауза, коли Йовічевич зможе краще підготувати команду.

Читайте також: Арсенал вистрелить на фініші. Каноніри підпишуть зірку Ліги Чемпіонів під закриття трансферного вікна

Читайте також