Шок для Динамо. Верес завдяки пенальті приголомшує киян. ВІДЕО

20:47, 07 березня 2024
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

У четвер, 7 березня, відбувся матч 20-туру УПЛ між рівненським Вересом та київським Динамо.

Динамічно команди увійшли у гру. На 5-й хвилині Волошин скористався швидкою атакою – отримавши пас від Кабаєва, Назар відкрив рахунок матчу! Динамо вийшло вперед – 1:0.


Не встигли гравці Вереса прийти в себе після пропущеного м’яча, як Динамо створило ще один перспективний момент – Андрієвський пробив, але рівненську команду врятувала поперечина.

Підопічні Шандрука намагалися діяти агресивно та пресингувати киян, проте, це не давало бажаного результату, і Динамо продовжувало контролювати хід подій на полі. Збільшити перевагу мав можливість Шапаренко, але, пробивши з дальньої дистанції, м’яч пролетів повз ворота. У першому таймі команди більше не забивали.

На початку другого тайму активізувався Верес, завдаючи удари та загострюючи гру. Мінімальна перевага Динамо давала надію господарям поля на шанс відігратися, а киян, навпаки, змушувала нервувати.

Емоційним видався кінець матчу. Верес продовжував тиск на киян та багато фолили, але усе вирішив пенальті у ворота киян у компенсований час, який реалізував Мрвальєвич.

1:1 – Динамо втрачає очки наприкінці матчу.

Читайте також: Гучний скандал?! Шахтар подасть до суду на гравця молодіжної збірної України

Читайте також