Несподівана інформація! Шахтар може влітку замінити Йовічевича іншим тренером УПЛ

12:00, 21 травня 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Шахтар влітку може попрощатися з Ігорем Йовічевичем і на його місце вже має пріоритетну кандидатуру.

Михайло Співаковський в ефірі програми ТаТоТаке поділився дуже несподіваним інсайдом. За його словами, у міжсезоння Шахтар може очолити нинішній наставник Зорі Патрік Ван Лювен!

Фото: ФК Зоря

Дуже велика ймовірність, що влітку Патрік Ван Лювен стане головним тренером донецького Шахтаря. Я був шокований. І ось як це мені пояснили люди, які знають. Робота Йовічевича не вразила Ахметова. Так, ми маємо результат в єврокубках. Президенту Шахтаря не подобається запас міцності, яку команда зараз демонструє. З 27-ми турів гірники 8 матчів виграли з перевагою в один м'яч і все це над суперниками, які нижче класом, 6 матчів унічию і один програла. Тобто 15 поєдинків "на валідолі". Ахметову не подобається стиль гри Шахтаря при Йовічевичу і йому імпонує, що робить Ван Лювен у Зорі, – сказав Співаковський.

Згодом спортивний директор Шахтаря Даріо Срна дав коментар Футбол 24 щодо цієї інформації: 

Ця інформація з'явилася не випадково. Це провокація, щоб дестабілізувати команду перед вирішальними матчами. Але це зробити не вдасться. У нас є головний тренер Ігор Йовічевіч, якому ми довіряємо, і в якого ще рік контракту. Тому не звертаємо увагу, впевнені у своїх силах і разом рухаємося далі до майбутніх перемог.

Читайте також: Удар року! Переможний гол зі своєї половини поля на 98 хвилині. ВІДЕО

Читайте також