Шовковський стартує з перемоги! Динамо у матчі з вилученням долає Кривбас. ВІДЕО

15:35, 12 листопада 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

У 14-му турі УПЛ Динамо завітало у гості до одного з лідерів чемпіонату України Кривбаса.


Поєдинок для господарів поля розпочався просто жахливо. На 8-й хвилині вони вже пропустили. Гравці Динамо перехопили м’яч у центрі поля і організували контратаку – Тимчик пройшов по правому флангу і віддав на Ваната, який з меж штрафного майданчика пробив точно у кут – 0:1.

А на 12-й хвилині Кривбас залишився у меншості. Ванат вибігав віч-на-віч із голкіпером і його ззаду зачепив Бескоровайний – головний арбітр Козиряцький одразу показав захиснику криворізької команди червону картку. Його рішення підтвердив і арбітр VAR.

Вернидуб одразу відреагував на вилучення центрального оборонця і на 18-й хвилині зняв гри Приходька та випустив у захист Рябова.

Кияни, маючи чисельну перевагу, почали активніше грати в атаку і скоро це принесло свої плоди. Уже на 27- й хвилині вони подвоїли свою перевагу. Караваєв на куті штрафного майданчика забрав м’яч у Рябова і з лівої ноги прошив Кліщука – 0:2.

Гравці Кривбаса, незважаючи на ситуацію, в якій вони опинилися, не опустили руки і намагалися відігратися. Наприкінці першого тайму господарі мали супернагоду, щоби відквитати один гол. Дібанго прийняв передачу у штрафному майданчику Динамо і прострілив на дальню стійку на порожні ворота, але Козик не встиг дістатися до м’яча, щоби переправити його у сітку.

По перерві гравці Динамо продовжили тиснути на ворота і на 48-й хвилині небезпечно під поперечку пробивав Кабаєв – Кліщук відбив на кутовий.

Згодом з-за меж штрафного майданчика Царенко завдавав удару точно у кут воріт, але знову голкіпер Кривбаса здійсний сейв.

На 57-й хвилині кияни були близькі до третього гола. Караваєв прострілював з правого флангу до воротарської зони, але Ванату забрало дещиці, щоби дістатися до м’яча.

На 70-й хвилині Кліщук знову врятував Кривбас. Караваєв увійшов до штрафного майданчика, хитнув захисника і пробивав у кут – воротар криворіжців відбив.

На 78-й хвилині Кривбас з допомогою Кабаєва ледь не відквитав один гол. Після навісу з правого флангу півзахисник Динамо зрізав м’яч у кут власних воріт, але Бущан у стрибку врятував.

До кінця матчу жодна з команд так і не змогла забити. Тож, Динамо після чорної смуги нарешті здобуває перемогу, а Кривбас втрачає першу сходинку в чемпіонаті України.

Читайте також: Анчелотті змінив свою думку щодо Луніна. На українця чекає приємний бонус

Читайте також