Схоже, на Євро він не зіграє. Суперник збірної України ледь не помер під час матчу

12:31, 26 серпня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У гравця серйозні проблеми зі здоров’ям.

В контрольному поєдинку Аякса з Гертою Берлін, захисник Амстердамців Дейлі Блінд на 79-й хвилині матчу схопився за груди із криком звалився на газон. У футболіста відмовив  імплантований підшкірний кардіо дефібрилятор, повідомляє Dailymail.

Медичні працівники Аякса встигли вчасно надати допомогу 30-річному нідерландцю і все обійшлося. Головний тренер амстердамського клубу Ерік Тен Гаг після матчу заявив, що з Бліндом все добре і йому зараз проводять обстеження.

Нагадаємо, торік у середині грудня в оборонця було виявлено запалення серцевого м’яза. Діагноз встановили після того, як у нього запаморочилася голова під час зустрічі Ліги Чемпіонів з Валенсією. Однак вже у лютому цього року Блінд повернувся до гри. Йому імплантували кардіовертер-дефібрилятор, який надсилає електричні імпульси для регулювання аномальних серцевих ритмів. Особливо таких, котрі можуть нести загрозу і викликати зупинку серця.

Блінд є гравцем національної збірної Нідерландів, яка нещодавно змінила головного тренера. Разом із національною командою він пробився до фінальної стадії Євро-2020, де зіграє у групі проти збірної України.

Читайте також: У збірній України поповнення. Шевченко довикликав ще одного гравця та Знайшов слабке місце! Луческу розповів, чому Динамо перемогло Шахтар

Читайте також