Скандал із зіркою за 100 мільйонів. Гравець Ман Юнайтед бив вагітну дівчину

01:44, 06 вересня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Зіркового вінгера Манчестер Юнайтед Антоні виключили зі складу збірної Бразилії (його там замінить Габріель Жезус), яка готується до матчів кваліфікації до ЧС-2026 із Болівією та Перу, повідомляє офіційний сайт Селесао:

У зв'язку з фактами, які стали оприлюдненими цього понеділка, 4 вересня, та пов'язані із гравцем Манчестер Юнайтед і потребують розслідування, а також для захисту ймовірної жертви, футболіста збірної Бразилії було виключено зі складу команди.

Колишня дівчина 23-річного вінгера, якого Ман Юнайтед придбав у Аякса влітку 2022 року за 100 мільйонів євро (95 мільйонів основного платежу + 5 мільйонів євро бонусів), Габріела Каваллін звернулася до поліції, звинувативши футболіста у актах насильства над нею.

Фото з соцмереж

Правоохоронці розпочали розслідування і наразі журналістам відомо про як мінімум 4 факти насильства, які жертва вказала у своїй заяві. Перший інцидент стався у липні 2022 року після того, як вона розірвала стосунки з футболістом на вечірці у Сан-Паулу.

У червні 2023 року ESPN опублікував деталі, розповівши, що вінгер за допомогою охоронців вивів Каваллін із нічного клубу, смикнув дівчину за руку та волосся, а потім заштовхав у автомобіль. Тоді вона була на 17-му тижні вагітності. 21 липня 2022 року дівчина втратила дитину, однак у заяві вона не пов'язує цей факт з агресивною поведінкою Антоні. У серпні 2022 року вони знову почали зустрічатися, вона переїхала до гравця в Нідерланди, а потім разом з ним вирушила в Манчестер.

Другий епізод насильства стався у січні 2023 року. Антоні нібито напав на Габріелу в їхній квартирі "через ревнощі", і його насильницькі дії призвели до того, що силіконовий імплантат дівчини змістився. Жертва звернулася до лікарів, які надали їй допомогу.

Каваллін зіткнулася з агресією ще двічі, в одному випадку свідком був її друг, а також мати футболіста. Дівчина вказала, що отримала поріз після того, як Антоні розбив чашку, і доклала фотографію шраму на руці до заяви в поліцію. Того ж дня гравець Юнайтед побив її та розбив телефон, щоби вона не звернулася за допомогою. Лише через п'ять годин після цього вона змогла залишити будинок під наглядом фізіотерапевта, який працював з Антоні. Він відвіз її до лікаря. Бразилець погрожував вбивством дівчині.

Каввалін стверджує, що має й інші докази, тому правоохоронцям є на що звернути увагу в цьому скандалі. 

За інформацією UOL, Манчестер Юнайтед відсторонить Антоні. Для манчестерців така проблема не нова, адже у схожій ситуації (бив власну дівчину) був талант англійського клубу Мейсон Грінвуд, який через свої неадекватні дії не грав за МЮ майже півтора року. Клуб навіть хотів розірвати з ним контракт, але в підсумку віддав в оренду в Хетафе, взявши на себе основну частину зарплатні горе-гравця.

Читайте також: Багаторічний лідер. Відомо, хто буде новим капітаном Динамо

Читайте також