Скандал в Карпатах! Гравець побив юного вихованця клубу

14:31, 29 серпня 2019

На офіційному сайті львівських Карпат з’явилася інформація про те, клуб був вимушений припинити співпрацю з уругвайським легіонером Кевіном Мендесом.

Причина – непрофесійне ставлення до роботи та неповага до одноклубників. Уругваєць перейшов до львівського клубу у 2018 році. Протягом цього часу футболіст порушив практично всі контрактні зобов’язання.

Зокрема ще за часів тренерства Фабрі Гонсалеса гравець двічі, без жодних поважних причин, не з’явився на тренуваннях. Також Мендес не вивчив української, хоча у контракті передбачалося володіти мовою через піроку після переходу. Крім того, до клубу надійшло чимало фотографій, на яких видно, що футболіст вживає алкоголь та курить.

Але останньою краплею для керівництва клубу стало побиття Мендесом юного товариша по команді! На тренуванні уругваєць вчинив серйозне порушення правил гри у футбол щодо юного вихованця Карпат. Уругваєць завдав удару по задній поверхні кісток гомілки та гомілково-ступневого суглобу. Потерпілому надали медичну допомоги, і коли юнак підвівся і запитав, у чому справа, Мендес сильно вдарив його в обличчя.

У підсумку – перелом щелепи у двох місцях, лікарня та операція… Уругваєць навіть не вибачився ані перед молодим вихованцем клубу, ані перед його батьками, які приїхали з іншої області. Жах! Таким у прайді не місце!

Читай також: ЕКСКЛЮЗИВНО! Мірча Ліческу про Шахтар, тренерів Динамо та виховання молоді

Читайте також