СКАНДАЛИЩЕ у Туреччині. Друзі росіян пропустили у фіналі і пішли з поля в знак протесту

22:55, 07 квітня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Фінальний поєдинок Суперкубку Туреччини між Фенербахче і Галатасараєм ознаменувався гучним скандалом.

Ще до матчу в Фенербахче у знак протесту вирішили випустити на цю зустріч молодіжну команду (U19). Вони пропустили уже на першій хвилині від Ікарді і після цього пішли з поля.

Loading...


Президент Фенербахче Алі Коч ще перед поєдинком зробив офіційну заяву, в якій сказав, що вони випускають молодіжну команду на матч у знак протесту проти суддівства та того, що відбувається у федерації футболу Туреччини. Також функціонер згадав про випадок, який стався у березні, коли на команду після матчу з Трабзонспором напали фани суперників.

Уже після інциденту в Суперкубку Туреччини на офіційних соцмережах Фенербахче зробив заяву:

Сьогодні, коли ми виходили на поле не для того, щоби перемогти, а щоби захистити правду, ми хочемо підкреслити, щоб підсумувати наше ставлення: як найбільший у світі спортивний клуб, який представляє турецький спорт зі своєю 117-річною історією не лише у футболі, але й у всіх галузях, у яких ми змагаємося, має тисячі трофеїв, що містять сліди поту та зусиль, у своєму музеї, і відчуває себе національною цінністю своєї країни з її 30 мільйонами шанувальників, ми продовжуватимемо стояти непохитно сьогодні і в майбутньому.

Найцікавіше у цій історії, що борці за справедливість та чесність абсолютно і повністю підтримують росію, яка вбиває українське населення і руйнує міста. Раніше президент Фенербахче Алі Коч висловив свою любов до росії і пишався цим

Фото: Getty Images

Я єдиний, хто захищає Росію у Європі. Я надаю великого значення відносинам із Зенітом, – цитував Коча Fotospor.

А фанати Фенербахче під час матчу з Динамо ще в липні 2022-го року скандували ім'я російського диктатора. І як тут не згадати поїздки клубу на росію для участі в турнірах. Але зараз вони вирішили заговорити про справедливість і влаштувати гучний протест.

Читайте також: Три легендарні команди. Відомо, які клуби може очолити Чаві після Барселони

Читайте також