Скандалив у клубі, скандалить у збірній! Гравець Ман Сіті поплатився за свою витівку

12:24, 12 листопада 2019

Збірна Англії залишиться без свого зіркового нападника.

Джерело конфлікту

Форвард Манчестер Сіті Рахім Стерлінг не зіграє у матчі кваліфікації до Євро-2020 проти Чорногорії. І все через конфлікт із гравцем Ліверпуля Джо Гомесом. Нагадаємо, у 12-му турі АПЛ Ман Сіті поступився підопічним Клоппа із рахунком 1:3.

Емоції на Анфілді зашкалювали, і наприкінці поєдинку Рахім Стерлінг і Джо Гомес дуже агресивно поспілкувалися після зіткнення на полі. Обидва збірники прибули до розташування національної команди Англії, але емоції так і не вщухли, і, як повідомляє The Guardian, футболісти знову взялися вирішувати стосунки.

Рішення тренера

Така поведінка не сподобалася головному тренеру збірної Англії Гарету Саутгейту! Адже конфлікти між гравцями клубів мають залишатися на клубному рівні. У збірній має бути дружня атмосфера. Тому тренерський штаб прийняв рішення відсторонти Стерлінга від матчу із Чорногорією, оскільки саме він був ініціатором конфлікту. 

Після інциденту Стерлінг вибачився перед Гомесом. Гравець Містян написав пост у своєму Інстаграмі, де визнав, що погарячкував.

Ми з Джо перекинулися декількома словами. У спорті емоції вирують, і в той момент, я визнаю, емоції заволоділи мною. За це ми, певно, і любимо футбол — за всі емоції, що він нам приносить. Але ми обидва знаємо, що цей конфлікт на 5-10 секунд. Ми все вирішили, і більше до цього не повернемося. Нам усім треба зосередитися на грі у четвер.

Наслідки емоцій

Утім, це не допомогло повернути йому своє місце у збірній. Головний тренер Гарет Саутгейт залишився непорушним:

Ми прийняли рішення не розраховувати на Стерлінга у матчі проти Чорногорії в четвер. Одна із головних причин — невміння відділяти суперництво клубів від національної команди. Увесь склад збірної погодився із таким рішенням.

Нагадаємо, збірна Англія проведе матч кваліфікації до Євро-2020 проти Чорногорії 14 листопада на Вемблі. А от Рахіму треба добряче подумати над своєю поведінкою, якщо він і надалі хоче робити хет-трики за свою збірну. Адже тренерський штаб показав, що жодних конфліктів у національній команді терпіти не збирається!

Читай також: Динамо — Шахтар. Скандали Класичного

Читайте також