Складе конкуренцію Зідану? Чемпіон Світу та володар Золотого М’яча хоче очолити Реал

17:25, 29 квітня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Легенда футболу та володар Золотого М’яча мріє одного дня очолити мадридський Реал.

Ексгравець Реала Фабіо Каннаваро (грав за мадридців у 2006-2009 роках), зізнався, що хоче очолити Королівський клуб. Про це Чемпіона Світу 2006-го року та володар Золотого М’яча заявив в інтерв’ю Madridista Real:

Якщо ви хочете бути тренером, то маєте прагнути до найвищого. А найвища точка у тренерській діяльності – це Реал, збірна Італії або інший великий європейський клуб. Я працюю, щоб одного дня очолити такий клуб, як мадридський Реал.
Я тренер, який просить гравців грати вперед і бути інтенсивними з м’ячем і без нього

Нагадаємо, що Фабіо Каннаваро розпочав свою тренерську кар’єру у 2013 році. Нині італійський фахівець очолює Гуанчжоу Евергранд.

На цей момент головним тренером мадридського Реала є Зінедін Зідан. Однак, вже неодноразово говорилося, що керівництво Королівського клубу хоче звільнити французького спеціаліста і підшуковує кандидатури йому на заміну. Тому, хто знає, можливо мрія Каннаваро вже скоро здійсниться.

Читайте також: Все вже вирішено? Гвардіола залишиться без зірки на наступний сезоний та Без футболу до 1-го вересня. Голова медичного комітету ФІФА зробив гучну заяву

Читайте також