Складна перемога. Марсель із Малиновським здолав непоступливий Реймс. ВІДЕО

23:40, 19 березня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У рамках 28-го туру чемпіонату Франції Реймс приймав на своєму полі Марсель.

Реймс вийшов вперед вже на 12-й хвилині. Маршал Мунеці протягнув м’яч лівим флангом, увійшов до штрафного майданчика гостей і прострілив на 11-метрову позначку, де арендований у лондонського Арсенала Балогун забив свій 17 м'яч у сезоні – 1:0.

Loading...

Довго на відповідь від підопічних Тудора чекати не довелося. Вже після розіграшу з центру поля гості заробили небезпечний штрафний удар в 20-метрах від воріт суперника. Алексіс Санчес продемонстрував свої уміння та без розбігу чудовим ударом зрівняв рахунок – 1:1.

Loading...

Обмін голами лише завів команди, які продовжили грати на найвищих швидкостях.

У середині першого тайму зусиллями воротаря марсельців Пау Лопеса гостям вдалося вийти вперед. Дальньою передачею майже від своїх воріт він вивів Санчеса віч-на-віч з голкіпером Реймса і чилієць впевнено переграв Діуфа – 1:2. Захисники господарів поля відверто проґавили вривання ексфорварда Барселони та Арсенала.

Loading...

Мунеці міг зрівнювати рахунок в середині другого тайму, але його удару головою, після флангової передачі, не вистачило точності, м’яч лише зачепив стійку. А в наступному епізоді вже врятував Лопес – після розкішного удару зі штрафного від Фліпса, у видовищному стрибку перевів м’яч на кутовий.

Господарі до кінця матчу мали територіальну перевагу, але реалізувати її так і не змогли. Найкращу нагоду Реймса змарнував Балогун. У компенсований до другого тайму час форвард з меж штрафного майданчика гостей ударом злету поцілив м'ячем в стійку воріт Лопеса. 

Марсель втримав перемогу в напруженому матчі. Непоступливий Реймс останній раз програвав в чемпіонаті 18 вересня в матчі 8-го туру з Монако (0:3).

Український півзахисник Руслан Малиновський провів на полі 63 хвилини, поступившись місцем марокканцю Унахі. Портал WhoScored оцінив гру українця в 6,3 бала.

Читайте також: Жирона знайшла скарб© В Іспанії у захваті від Віктора Циганкова

Читайте також