Сніг не завадив. Динамо з голами Ваната і Попова розбирається із Зорею. ВІДЕО

17:26, 12 березня 2024
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

У 21-му турі УПЛ Динамо на стадіоні імені Лобановського приймало Зорю. 

Обидві команди застали непрості погодні умови. Протягом поєдинку, який відбувався 12-го березня, йшов сніг. За перші 25 хвилин гольових моментів у зустрічі не було, колективи лише обмінялися дальніми ударами, з якими без проблем впоралися Сапутін і Бущан.


Та на 30-й хвилині матчу господарі вийшли вперед у рахунку. Вівчаренко виконав навіс до штрафного майданчика на Ваната, нападник прикрив м'яч корпусом, прокинув Сапутіна, який вийшов з воріт, і покотив м'яч у сітку – 1:0. Для Ваната це вже 10-й гол поточного сезону в УПЛ.

Loading...


Після цього форвард киян мав ще одну нагоду відзначитися у першому таймі. Ванат замкнув простріл з флангу, випередивши голкіпера Зорі, але м'яч пролетів поруч зі стійкою.

У другій половині зустрічі Динамо продовжило тиснути на ворота Зорі. З дальньої відстані небезпечно стріляв Вівчаренко і м'яч рикошетом від захисника пролетів у лічених сантиметрах над поперечкою.

Потім кияни отримали право виконати вільний удар у межах штрафного майданчика луганців, оскільки Сапутін взяв м'яч до рук після передачі від Жан Клода. Динамівці розіграли стандарт і з близької відстані пробивав Ваната, але на шляху м'яча став гравець Зорі.

На 74-й хвилині Сапутін зробив суперсейв і врятував луганців. Караваєв після подачі з правого флангу пробивав головою точно у кут воріт, але голкіпер Зорі витягнув цей удар.

Але на 85-й хвилині Динамо таки зуміло забити вдруге. Після навісу зі штрафного Попов завдав удар головою і м'яч від газону залетів у кут воріт – 2:0

Більше моментів у зустрічі не було і підопічні Олександра Шовковського спокійно довели матч до перемоги.

Після цієї перемоги Динамо набирає 38 очок і займає 4-ту сходинку в чемпіонаті України. При цьому кияни ще мають 3 матчі в запасі.

Читайте також: Баварія та МЮ теж його хочуть! Анчелотті просить Реал підписати гравця Евертона

Читайте також