Солідарні з Україною! Поляки закликають не викликати до збірної гравця, який грає на росії

13:21, 12 червня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Захисник збірної Польщі Мачей Рибус нещодавно залишив московський Локомотив і перейшов до... Cпартака. Це неабияк обурило польских уболівальників та журналістів, які чекали, що гравець поїде з країни, що окупувала частину України. Майже усі пишуть, що тепер для Рибуса зачинені двері до національної збірної.

Мачей Кміта, видання Fakty Sportowe:

Мачей Рибус мав можливість вчинити гідно. У нього був вибір, і він обрав ганьбу. Я не можу уявити, що хтось, хто свідомо підписує контракт із російським клубом на 107-й день вторгнення в Україну, коли-небудь зіграє за збірну Польщі.

Скріншот Fakty Sportowe

Пьотр Кожмінський, медіагрупа Wirtualna Polska:

Ми обурені: Мачей Рибус продовжує контракт у росії. Його справа, але це кінець зі збірною. А як бути з польськими агентами, які працюють на російському ринку? Бо, як я чую, тут також є гравці та агенти, які відхилили пропозиції з росії... Рубль пахне інакше?

Скріншот Twitter

Агентом Мачея Рибуса є Маріуш Пекарський, який також представляє інтереси головного тренера збірної Польщі Чеслава Міхнєвича. Тепер цікаво, чи дослухається наставник поляків до думки вболівальників та журналістів, чи закриє на це очі і викличе Рибуса до національної збірної.

Варто додати, що дружина Рибуса — росіянка. У пари двоє дітей, які народилися на росії.

Читайте також: Хочуть лідера збірної України. 16-разовий чемпіон веде перемовини з Ярмоленком

Читайте також