Сором. Аталанта провалилася у матчі з Наполі. Оцінка Малиновського

16:59, 17 жовтня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

В одному із центральних матчів четвертого туру Серії А Наполі приймав Аталанту

Руслан Малиновський залишився на лаві для запасних. Джан П’єро Гасперіні віддав перевагу Йосипу Ілічичу, який не грав більше п’яти місяців через проблеми з психікою.

Перший тайм став для Аталанти справжнім шоком. Бергамаски пропустили 4 м’ячі! Дублем відзначився Лосано. По голу на свій рахунок записали Політано та Осімхен. Неаполітанці просто знищували гостей своїми атаками. Рахунок міг бути набагато більшим, якби не хороша гра Спортьєлло у воротах Аталанти. Його можна звинувачувати хіба що у четвертому пропущеному м’ячі.

Аталанті не вистачало креативу у центрі поля. Ілічич та Сапата були повністю відрізані в останній третині поля, м’яч до них практично не доходив. Було зрозуміло, що по перерві Гасперіні робитиме заміни.

Так і сталося. Вже на початку другого тайму тренер Аталанти випустив Джимшиті, Можицу та Ламмерса. На 63 хвилині Малиновський вийшов замість Ілічича.

Одна із замін спрацювала на 69 хвилині. Голом відзначився Ламмерс. І майже одразу міг забивати Малиновський. Українець дуже небезпечно пробив метрів із 25, але трішки не влучив у площину воріт.

Після цього гравці Аталанти майже нічого не створили біля воріт Наполі. Більше того, Бергамаски мають подякувати Спортьєлло, який декілька разів врятував свою команду (Лосано міг робити хет-трик).

4:1 — Наполі не залишає ніяких шансів Аталанті.

Руслан Малиновський відіграв 30 хвилин у цьому поєдинку і отримав за свою гру середню оцінку від порталу WhoScored — 6.3.

Скріншот WhoScored

Читайте також: Він провів фантастичні матчі. Гравець збірної України вразив свого клубного тренера.

Читайте також