Стане Каноніром? Артета хоче отримати зірку суперника збірної України на Євро

18:55, 01 липня 2020
ТРАНСФЕРИ

Каноніри визначилися з пріоритетами на трансферному ринку.

Як повідомляє Le10sport, Мікель Артета бажає бачити у складі лондонського клубу форварда Ліона Мемфіса Депая. Вказується, що 26-річний нідерландець повинен стати заміною для Обамеянга, який дуже близький, щоб покинути Канонірів вже цього літа.

Контракт Депая з Ліоном розрахований до літа 2021 року, а тому французькому клубу доведеться продати гравця під час цього трансферного вікна, якщо вони хочуть хоч щось заробити на його переході. Статистичний портал Transfermarkt оцінює Депая у 44 млн. євро.

Депай є справжньою зіркою збірної Нідерландів. У відборі до Чемпіонату Європи-2020 він став одним із найкращих футболістів – 6 голів 8 асистів у 14 матчах. Статистика гравця за Ліон вражає ще більше: 14 забитих м’ячів і 2 гольові передачі у 18 поєдинках.

Але у матчі 18 туру Ліги 1 з Ренном Депай отримав травму: у розрив передньої хрестоподібної зв’язки коліна. Через це він був змушений пропустити частину сезону.

Читайте також: Челсі отримає суперталанта? Баварія посприяла трансферу гравця, якого сама хотіла отримати та Мессі знову кращий за Роналду. Аргентинець на вершині крутого рейтингу

Читайте також