Стануть зірками! В Англії назвали двох гравців збірної України, які запалять на Євро

17:31, 13 червня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Англійці виділили двох талантів національної команди.

Авторитетне англійське видання BBC напередодні старту Євро-2024 обрало ТОП-24 гравців, які не є представниками англійської та шотландської Прем’єр-ліги, на яких варто звернути увагу під час турніру. До рейтингу увійшли гравці збірної України Георгій Судаков та Владислав Ванат.

Фото: Getty images

Про Владислава Ваната: Ванат дебютував за збірну України в червні минулого року в матчі з Німеччиною, який виділився високою швидкістю та контролем. Невдовзі після цього він підписав нову трирічну угоду з Динамо, щоб залишитися в Києві, але, схоже, рано чи пізно він покине Україну. Цього літа він майже напевно опиниться в тіні Романа Яремчука та Артема Довбика у складі збірної України Сергія Реброва, але може бути дуже корисним з лави запасних.

Про Георгія Судакова: динамічний та винахідливий атакувальний півзахисник, якого вважають чи не найкращим українським гравцем, який досі грає в охопленій війною Україні. У січні донецький Шахтар відхилив велику пропозицію Наполі. Сам Судаков каже, що настав час забрати нову команду подалі від війни і впевнений, що його бажання здійсниться — можливо, він переїде в Лондон, оскільки його пов'язували з Арсеналом, Тоттенгемом і Челсі.

Читайте також: Є перші літні новачки! Жирона завершила два рекордні трансфери

Читайте також