Суддівство добиває Динамо. Кияни програють Інгульцю у матчі зі скандальним голом. ВІДЕО

15:56, 04 березня 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Після зимової перерви Динамо у 16-му турі УПЛ на стадіоні імені Лобановського приймало Інгулець.


На цей поєдинок Мірча Луческу із перших хвилин випустив наступних гравців:

Скріншот із Facebook

Попри активний початок від Динамо, уже на 12-й хвилині вони пропустили. Захист киян припустився помилки, яку Інгулець використав на всі 100 відсотків. Шепелєв втратив м’яч у центрі поля, Клименко вибив уперед, Сітало виграв боротьбу в Дячука і вивів на удар Козака. Півзахисник Інгульця прийняв м’яч і другим дотиком із-за меж штрафного майданчика пробив у кут воріт Динамо – 0:1.

Loading...


Цей гол помітно морально вдарив по господарям, а гості навпаки ще більше повірили у свої сили. Згодом той же Козак завдавав удару майже з лінії штрафної зони і Нещерет відбив на кутовий.

Після 30-ї хвилини динамівці створили дві чудові нагоди, спочатку Ванат отримав м’яч поблизу воріт Інгульця, накрутив Ковальова і пробивав із близької відстані – сейв Паламарчука.

Після цього кияни мали ще один гарний момент, Ванат на лівому фланзі обійшов декілька гравців, прострілив у центр на Буяльського, той скотив під удар Кабаєву, але ексгравець Зорі з вигідної позиції відправив м’яч вище воріт.

На 43-й хвилині Динамо пропустило вдруге. Але тут є великі питання до суддівства та VAR, який був на цьому поєдинку. Сидорчук намагався віддати передачу на чужій половині, але м'яч влучив у руку Кухаруку! Після цього гравці Інгульця розігнали швидку контратаку, Клименко з правого флангу навісив до штрафної зони (не обійшлося без рикошету від Дячука) і Одарюк з декількох метрів переграв Нещерета – 0:2. І ось тут уже питання до VAR, оскільки контратака Інгульця почалася саме із влучання м'яча в руку Кухаруку! Тому гол мали скасувати.

Loading...


По перерві Мірча Луческу вдався до замін. Замість Дубінчака, Кабаєва та Волошина, з’явилися Вівчаренко, Гармаш і Царенко.

І з виходом Гармаша картина гри у Динамо попереду заграла новими барвами. На 60-й хвилині джокер Луческу був близький, щоби відзначитися голом. Гармаш отримав м’яч у штрафному майданчику Інгульця, прикрив його корпусом і пробив, але влучив у стійку.

Та пробити захист Інгульця і відправити бодай один м'яч у ворота суперників гравці Динамо так і не спромоглися до кінця зустрічі. Тож, клуб із Петрового СЕНСАЦІЙНО, хоч і з суддівською помилкою, перемагає киян.

Читайте також: Готові до рекордів. Реал заплатить 220 мільйонів євро за генія

Читайте також