Сульшер готує мега-трансфер. Цей гравець поверне МЮ у Лігу Чемпіонів

11:58, 06 травня 2019

Манчестер Юнайтед у передостанньому турі АПЛ не зміг перемогти найслабшу команду ліги Хаддерсфілд. Таким чином команда Уле Гуннара Сульшера втратила шанси на потрапляння до ТОП-4. Отже Манчестер Юнайтед залишається без Ліги Чемпіонів на наступний сезон.

З приходом норвежця у МЮ манкуніаці видали вражаючу переможну серію із 9 матчів в АПЛ. Але кінець сезону знову пройшов із негативним присмаком для вболівальників Манчестера. Виліт із Ліги Чемпіонів від Барселони та ряд поразок у чемпіонаті підняли хвилю обурення щодо настільки швидкого призначення Сульшера постійним тренером МЮ. Окрім цього постійно роздмухуються чутки щодо потенційних втрат серед манкуніанців. Йдеться про лідерів команди Погба і Де Хеа. Однак Сульшер вже заявив, що влітку на МЮ чекає масштабне перезавантаження. Одним із головних придбань Манчестера і гравцем, навколо якого буде будуватись нова команда, називають Пауло Дібалу.

МЮ готовий заплатити за аргентинця 85 мільйонів фунтів та гарантувати гравцю місце в основі. Саме з цим у Дібали є проблеми в Ювентусі після того як до команди перейшов Роналду. Не виключено, що на придбання Дібали будуть залучені кошти виручені із продажу когось зі своїх багатомільйонних зірок. Сам аргентинець неодноразово в пресі натякав, що його не влаштовує кількість ігровогу часу, яку відводить футболісту Аллегрі.

Читайте також