Сумна новина. Офіційна доля ПРОФУТБОЛа

10:43, 02 вересня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Програма ПРОФУТБОЛ більше не виходитиме в ефірі, медіахолдинг зосередиться на футбольних трансляціях, зокрема, вже є домовленості з футбольними клубами Динамо та Дніпро, тривають переговори з іншими ФК.

У серпні 2020 року програмі ПРОФУТБОЛ виповнилося 10 років. Проте випуск від 16 серпня 2020 став останнім в історії телепередачі. Причиною такого рішення стали одразу декілька чинників, зокрема: вплив карантину на зменшення кількості спортивних подій і, відповідно, контенту власного виробництва; а також неможливість довгострокового планування, спричинена карантином, і зниження глядацького попиту на спортивний контент на телебаченні загалом призвели до необхідності переглянути стратегію розвитку спортивних проектів медіагрупи.

Ми щиро вдячні команді ПРОФУТБОЛа
 за співпрацю і величезний внесок у розвиток спортивної освіченості українців та підтримку вітчизняного футболу. Це були чудові 10 років, сповнені драйву, азарту, вболівань, позитивних емоцій, високих стандартів і показників – і вони відтепер є невід’ємною частиною історії 1+1 медіа, – прокоментував Ярослав Пахольчук, генеральний директор 1+1 media.

Читайте також: З Україною він не зіграє. Іспанія втратила зіркого гравця перед матчами Ліги Націй

Читайте також