Суперкубок Динамо – Шахтар в Одесі. Як це було?

15:13, 29 липня 2019

FootballHub вирушив на матч Суперкубка України Динамо – Шахтар до Одеси. Ми поспілкувалися з уболівальниками з різних куточків України. Наскільки добре фани обох команд знають історію Суперкубку? Дивись драйвовий матеріал з-за лаштунків матчу Динамо – Шахтар. Ексклюзивні коментарі головних героїв двобою та атмосфера футбольної Одеси напередодні протистояння Динамо з Шахтарем. Усе це в нашому відео.

Автор переможного м’яча у ворота Шахтаря Денис Гармаш: 

Відчуваю себе героєм матчу? Та ні, вся команда старалася і здобула цей результат. У Шахтаря було більше моментів, вони більше володіли м’ячем. Але ми мали свою стратегію на гру і забили більше на один м’яч.

Свій перший офіційний матч за Динамо провів Олександр Караваєв:

Чи так я уявляв свій перший офіційний матч за Динамо? Так, я знав, що мій перший офіційний матч буде матч за Суперкубок! Звичайно, хотілося виграти трофей. До цього я не вигравав. А тут перший матч – і Суперкубок! Що може бути кращим? Головне, що здобули трофей! Звичайно, хотілося забити, але вже наступного разу. Добре, що команда здобула перемогу. 

Захисник Шахтаря Сергій Болбат був відверто розчарований: 

У нас одне завдання завжди: треба вигравати! Я не бачив, як Гармаш забив: послизнувся і поміж ніг пробив. Таке, напівмомент!

Воротар Шахтаря Андрій Пятов: 

Самі на своїх помилках! Перший гол – Бурда добре виграв позицію і забив! Другий гол – пропустили контратаку! Сезон тільки починається. Тим більш Суперкубок! Перша гра офіційна. Виграв – пощастило. Нічого страшного, треба підготуватися і завоювати чемпіонство і Кубок! 

Читайте також