Супряга знову забиває! Динамо перемагає Ліон – 3:1. ВІДЕО

21:01, 12 липня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У першому поєдинку дабл-хедера Ліона з Динамо Мірча Луческу довірився найближчому резерву киян.

Loading...

Підопічні румунського спеціаліста свого наставника не підвели. Денис Бойко вже на перших хвилинах врятував Динамо від пропущеного м'яча. Барколя після прострілу з флангу цілив у ближній кут воріт киян – Бойко нівелював загрозу.

Номінальні гості мали забивати на 18 хвилині. Супряга випередив голкіпера суперника Ріу, який врізався у форварда української команди – пенальті. Одинадцятиметровий взявся виконувати Ванат, але юний талант Динамо поцілив у стійку воріт Ліона.


Свого кияни все ж досягли на  28 хвилині. Гармаш запресингував захисника французів, вийшов віч-на-віч із Ріу і віддав пас на Антюха. Вінгеру залишалося із декількох метрів переправити м'яч у сітку воріт господарів – 0:1!


Другий тамй розпочався з обміну голами.

Владислав Супряга на 57 хвилині після передачі Дениса Гармаша наважився на удар із лінії штрафного майданчика. Точність форварда Динамо не підвела – 0:2!


Проте вже за дві хвилини Ліон один гол відквитав. Кияни втратили м'яч неподалік власного штрафного майданчика, а Ель Аруш потужним ударом у верхній кут воріт Бойка змусив капітулювати українського голкіпера – 1:2.

 

Підсумковий результат своїм ударом зафіксував Вікентій Волошин. На 86 хвилині молодий півзахсиник киян після передачі Тимчика поцілив точно у дальній кут воріт Ліона – 1:3!


Найближчий резерв Динамо показує Мірчі Луческу свій потенціал!

Читайте також: І фіналіст єврокубка теж. Ще один європейський клуб хоче захисника збірної України

Читайте також